Mainos

Perussuomalaisten piiriväki tiukkana: Hallituksessa pysyttävä, kädenjälki näkyy jo

2:01

Perussuomalaisten piirihallitusten jäsenistä ylivoimainen valtaosa haluaa, että puolue jatkaa hallituksessa myös puheenjohtajavaalin jälkeen. MTV Uutisten kyselyssä 82 prosenttia vastaajista toivoo tätä. Vain 5 prosenttia kannattaa hallituksesta lähtemistä.

- Minun käsitykseni mukaan hallituksessa pitää pysyä. Nyt alkaa tulla jo esiin kädenjälkeä, että jotain on saatu aikaan, sanoo Keski-Pohjanmaan piirihallituksen jäsen Juha Ruokoja.

- Mielestäni on erittäin tärkeää, että pysytään hallituksessa. Nythän on vasta alkutyö tehty. Korjataan sato sitten loppukaudella, sanoo piirihallituksen jäsen Markku Kuutti.

Enemmistö puolueen piiripäättäjistä on valmis siihen, että Timo Soini jatkaisi ulkoministerinä myös uuden puheenjohtajan aikana. Tätä mieltä on 58 prosenttia vastaajista MTV Uutisten kyselyssä. Puolueen piiripäättäjistä 30 prosenttia ei kannata, että Soini jatkaisi ulkoministerinä.

- Kyllä Soini on sen verran hyvä ulkoministeri, että hänet kannattaisi pitää siellä vielä, sanoo piirihallituksen jäsen Reijo Väisänen.

Corefiner teki MTV Uutisten toimeksiannosta kyselyn perussuomalaisten piirihallitusten jäsenille. Kysely toteutettiin 25.5.-2.6 välisenä aikana ja siihen vastasi 160 piirihallitusten jäsentä. Vastausprosentti oli 48.

Perussuomalaisten puoluekokous järjestetään viikon päästä Jyväskylässä. Uusi puheenjohtaja valitaan 10. kesäkuuta.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.