Mainos

MTV Uutisten kysely: Halla-ahon naissotkut eivät hetkauta piiripäättäjiä – "Saa julkisuutta ja nimi tulee esiin"

2:23

Perussuomalaisten puheenjohtajaehdokas Jussi Halla-ahon yksityiselämän kohu aviottomasta lapsesta ei hetkauta puolueen piiriväkeä. MTV Uutisten kyselyssä kaksi kolmesta vastasi, että paljastus ei vaikuta Halla-ahon mahdollisuuksiin puheenjohtajakisassa. Tätä mieltä on 67 prosenttia vastaajista.

– Sillä ei ole mitään merkitystä. Hän on hyvin kommentoinut tämänkin asian yhdessä tv-ohjelmassa, sanoo Keski-Pohjanmaan piirihallituksen jäsen Reijo Väisänen.

MTV-kyselyssä reilu viidennes 22 prosenttia arvioi, että kohu vaikuttaa kielteisesti Halla-ahon mahdollisuuksiin. Vastaajista 5 prosenttia uskoo Halla-ahon jopa hyötyvän.

– Tällä ei ole Halla-ahoon ainakaan negatiivista merkitystä, ehkä positiivista. Hän saa julkisuutta ja tulee nimi esiin, sanoo Keski-Pohjanmaan piirihallituksen jäsen Juha Ruokoja.

Osa ottaa koko tapauksen huumorilla.

– Suomalaiset ovat tunnetusti kateellista kansaa, jolle ei pitäisi antaa aihetta kadehtia. Kahden anopin loukku saattaa olla jollekin kateuden aihe, hymähtää Keski-Pohjanmaan piirihallituksen jäsen Markku Kuutti.

Corefiner teki MTV Uutisten toimeksiannosta kyselyn perussuomalaisten piirihallitusten jäsenille. Kysely toteutettiin 25.5.-2.6 välisenä aikana ja siihen vastasi 160 piirihallitusten jäsentä. Vastausprosentti oli 48.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.