Mainos

Peruna-siskonmakkarakeitto 1.3.2000

1 kg jauhoisia perunoita
1 purjon vaaleat osat
vettä
suolaa
mustaa pippuria
1 dl kevytkermaa
500 g siskonmakkaroita

Kuori ja lohko perunat. Pese purjo ja leikkaa se paloiksi. Keitä perunalohkot ja purjo suolalla ja mustalla pippurilla maustetussa vedessä aivan kypsiksi.
Kaada osa keitinvedestä toiseen astiaan. Soseuta perunat ja purjo, lisää keitinvettä tarvittaessa. Lisää kerma. Purista pieniä siskonmakkarapalloja keittoon. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia, jotta siskonmakkarat kypsyvät, mutta keitto ei pala pohjaan.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.