Peruna-siskonmakkarakeitto 1.3.2000

1 kg jauhoisia perunoita
1 purjon vaaleat osat
vettä
suolaa
mustaa pippuria
1 dl kevytkermaa
500 g siskonmakkaroita

Kuori ja lohko perunat. Pese purjo ja leikkaa se paloiksi. Keitä perunalohkot ja purjo suolalla ja mustalla pippurilla maustetussa vedessä aivan kypsiksi.
Kaada osa keitinvedestä toiseen astiaan. Soseuta perunat ja purjo, lisää keitinvettä tarvittaessa. Lisää kerma. Purista pieniä siskonmakkarapalloja keittoon. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia, jotta siskonmakkarat kypsyvät, mutta keitto ei pala pohjaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja