Personal Trainer ilmaiseksi kotiin – nämä fitness-gurut vetävät treenejä netissä

Etkö jaksa tai ehdi lähteä salille, mutta itsenäisistä kotitreeneistäkään ei tule mitään? Ota avuksi Youtube ja huippuvalmentajien laatimat treenivideot!

Bikinivartalo haaveissa? Harva jaksaa, ehtii tai kykenee taloudellisesti rehkimään salilla personal trainerin valmennuksessa. Onneksi tehokkaat treenit voi tehdä kotonakin netin avulla – ilmaiseksi!

Tutustuimme Youtuben treenivideoiden tarjontaan ja valitsimme suosikkimme. Rantakunto 2015, täältä tullaan!

1. Be Fit

Haluatko saada Suurin pudottaja-valmentaja Jillian Michaelsin upeat vatsalihakset? Jillian on yksi Lionsgate BeFit-kanavan vakipiiskureista. Tarjolla on esimerkiksi 17 minuutin päivittäisiä treeniohjelmia ja tietty erilaisia kiinteytyshaasteita.

2. Fitness Blender

Nyt saa rasva kyytiä! Fitness Blenderin sadoista treenivideoista löytyy niin intervallipuristuksia kuin tunnin hikisiä rääkkitreenejäkin. Ohjeita löytyy myös esimerkiksi joogaan, pilatekseen ja kahvakuulatreeneihin.

 

3. Blogilates

Cassey Hon pirteät, pinkillä kuorrutetut pilatestreenit ovat herttaisesta ulkoasustaan huolimatta täyttä rautaa. Motivoivasti nimetyt videot (vapaasti käännettyinä esimerkiksi Rasvantuhoaja, Kuuma peppu kuudessa minuutissa, Jenkkakahvojen joukkomurha) lupaavat näyttää sinulle miten saat esimerkiksi Victoria’ Secret mallin vatsalihakset tai seksikkäät käsivarret.

4. Tracy Anderson

Julkkisten luottotreenaaja Tracy Anderson näyttää otteitaan lukuisilla treenivideoilla. Tracy uskoo, että esimerkiksi allit saa karistettua myös ilman käsipainoja. Kurkkaa miten alla olevasta videosta.

5. POPSUGAR Fitness

Suositun nettisivuston fitness-kanavalla voi katsoa jopa 600 erilaista treenivideota. Vaihtoehtoja on niin tanssillisista treeneistä aina muutaman minuutin pikaiseen rasvanpolttoon.

6. Kayla Itsines

Australialainen Kayla Itsines lupaa muokata kehostasi täydellisen bikinikropan, mutta verkkosivun jäsenyydet maksavat. Onneksi tarjolla on viikon ilmainen kokeilu. Kaylan Instagramissa esittelemät asiakkaiden muodonmuutokset motivoivat, mutta ovat tulosta todellisesta rääkistä. Katso maistiainen alta:

7. Amanda Russell

Motivaatio hukassa? Amanda Russell näyttää kanavallaan esimerkiksi minuutin pituisen tehotreenin, joka saa hien virtaamaan. Amanda lupaa myös auttaa eroon alleista, ylimääräisestä rasvasta ja vauvakiloista.

Lue myös:

    Uusimmat