Mainos

Perheväkivallasta kärsinyt nainen julkaisi puistattavat viestit, joita sai ex-mieheltään

Amerikkalaisnaisen julkaisemat tekstiviestit paljastavat, kuinka järkyttävällä tavalla hänen väkivaltainen ex-miehensä pyrki kontrolloimaan hänen elämäänsä.

Kolme vuotta sitten nuori amerikkalaisnainen teki elämänsä rohkeimman päätöksen. Hän pakkasi laukkunsa ja jätti väkivaltaisen miehensä Adamin kärsittyään pitkään sekä henkisestä että fyysisestä väkivallasta. Viimeinen pisara oli, kun mies satutti hänen kissaansa ja koiraansa.

Nainen kertoo kuvapalvelu Imgurissa miehen olleen alkuun mukava ja rakastava aviomies, kunnes nainen pudotti painoaan ja sai työpaikan. Yhtäkkiä kaikki muuttui ja mies alkoi kytätä vainoharhaisesti vaimonsa jokaista liikettä. Samalla alkoi myös väkivalta.

Kun nainen oli lähdössä viettämään syntymäpäiviään kahden naispuolisen ystävänsä kanssa, Adam hakkasi hänet pahasti ja vakuutteli tämän olevan aivan normaalia.

– Hän löi ja raiskasi minua, nainen kirjoittaa Imgurissa.

Mies myös seuraili vaimoaan työpaikalle ja vaati häntä lähettämään jatkuvasti viestejä varmistuakseen vaimonsa olinpaikasta. Kun nainen oli esimerkiksi äitinsä luona, mies vaati häntä lähettämään viiden minuutin sisällä kuvan sormistaan niin, että taustalla näkyy varmasti äidin asunto.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Adam lähetti jatkuvalla syötöllä viestejä myös vaimon ollessa töissä, sillä hän oli vakuuttunut että vaimolla oli salasuhde työkaverinsa kanssa.

– Tyyppi auttoi minua kerran vaihtamaan renkaan ja yhtäkkiä harrastin seksiä hänen kanssaan (ilmeisesti), nainen päivittelee Imgurissa.

Näet lisää kuvia painamalla Next. Jos kuva ei näy, katso se täältä.

"Missä olet?"
"Mihin menit lounaalle?"
"Meidän pitää puhua."
"Nyt."
"Kenen kanssa olet?"
"Milloin menet lounaalle?"

"Missä nukuit viime yönä? Et ainakaan täällä. Asetin sinulle ansoja."

Nainen julkaisi sarjan järkyttäviä viestejä Imgurissa, kun erosta oli kulunut kolme vuotta. Lähtönsä jälkeen hän on tavannut ex-miestään ainoastaan oikeussalissa.

Nyt hän haluaa jakaa tarinansa muille, sillä hän ei enää jaksa pitää asioita sisällään. Hän kertoo voivansa nykyään hyvin ja olevansa ylpeä siitä, että on onnistunut pääsemään yli karmeista kokemuksistaan.

Kuvia viesteistä on katsottu Imgurissa satoja tuhansia kertoja.

***

25:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.