Mainos

Mies kypsyi nalkuttavaan vaimoonsa – piiloutui metsään 10 vuodeksi

Kun vaimo vaati vähentämään työntekoa, Malcom ei kuunnellut. Sen sijaan hän muutti metsään.

Malcolm Applegate, 62, ei kestänyt vaimonsa ainaisia vaatimuksia. Englantilaismies koki vaimonsa niin raskaaksi, että karkasi kotoa, eikä palannut kymmeneen vuoteen.

Applegate ehti olla naimisissa kolme vuotta ennen katoamistaan. Applegaten mukaan vaimo valitti esimerkiksi työn viemästä ajasta.

– Vasta, kun menin naimisiin, elämästäni tuli lisääntyvissä määrin rauhatonta. Mitä enemmän töitä otin vastaan, sitä vihaisemmaksi vaimoni tuli. Hän ei tykännyt, että olen poissa kotoa pitkiä aikoja. Kontrolloiva käytös alkoi karata käsistä ja hän vaati minua vähentämään tunteja. Yritettyäni pitkän aikaa pysyä liitossa päätin lähteä, Applegate kuvailee.

– Kertomatta asiaa kellekään, edes perheelleni, pakkasin ja lähdin. Katosin heiltä kymmeneksi vuodeksi.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Applegate lähti ja leiriytyi metsään Lontoon lähistölle. Töitä hän jatkoi koko pakomatkansa ajan. Metsässä leiriytyi kaksi muutakin henkeä.

– Kukaan ei tiennyt, että olemme siellä. Se ei ole yleisessä tiedossa – kukaan ei yleensä mennyt sinne.

Applegate ei kertonut paostaan edes siskolleen, joka lopulta oletti hänen kuolleen. Totuus paljastui vasta, kun Applegate kirjoitti siskolle kirjeen ja sai sitten tältä puhelun.

– Oli mennyt vuosikymmen siitä, kun olin viimeksi nähnyt hänet, ja sinä aikana hän oli käynyt kaikissa eteläisissä pelastusarmeijan hotelleissa yrittäen löytää minut. Luulen, että hän oletti minun kuolleen, Applegate kuvaa.

Nyt mies on taas väleissä siskonsa kanssa. Hän asuu kodittomille tarkoitetussa asuntolassa ja tekee töitä. Vapaa-ajallaan hän kerää rahaa hyväntekeväisyyteen kodittomien hyväksi.

***

6:34

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.