Perheenisä vei lemmikin trimmattavaksi – toi erehdyksessä kotiin aivan eri koiran: "Selvästikään isäni ei kiinnitä huomiota yksityiskohtiin"

Isä toi trimmaamosta kotiin väärän koiran.

Alex-niminen nuori mies repesi täysin tajutessaan, että hänen isänsä palasi koiratrimmaamolta väärän koiran kanssa.

Alex julkaisi Twitterissä videon, jolla kyselee vieraalta koiraalta: "Kuka olet?" isän ihmetellessä taustalla. Koira tosin vaikuttaa olevan vieraassa talossa kuin kotonaan. Videolla on yli 115 000 tykkäystä. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"Koira käyttäytyi kuin olisi ollut hänen"

Alex kertoo, ettei isä huomannut mokaansa ennen kuin hänelle huomautettiin asiasta.

– Isäni sanoi, ettei hän huomannut eroa, koska koira käyttäytyi kuin olisi ollut hänen. Se jopa hyppäsi autoon, kun hän avasi oven, Alex kertoo Love What Matters -sivustolla.

Kun isä tuli kotiin, Alex huomasi veljensä kanssa, että koira oli hieman heidän koiraansa isompi, ja sillä oli silmien vuotamisesta aiheutuneita tahroja silmiensä ympärillä, kun taas Alexin perheen koiralla ei niitä ole lainkaan.

– Selvästikään isäni ei kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

"Minun pitää korjata tilanne ennen kuin äitinne tulee kotiin"

Kun pojat kertoivat isälleen, että tämä oli tuonut kotiin väärän koiran, tämä luuli jälkikasvunsa pilailevan. Minuutin koiraa tarkasteltuaan hän tuli kuitenkin samaan johtopäätökseen. Trimmaamossa oli ollut kaksi maltankoiraa, mutta vastaanotossa ollut työntekijä ei tiennyt sitä, ja oli ojentanut isälle ensimmäisen näkemänsä koiran.

– Kun käskimme häntä viedä koiran takaisin, hän sanoi 'minun pitää korjata tilanne ennen kuin äitinne tulee kotiin', ja lähti sitten viemään sitä takaisin ja hakemaan oikeaa koiraamme takaisin kotiin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Koiratrimmaamossa isä päätti, ettei jätä mitään enää sattuman varaan, vaan lähetti vielä perheelleen kuvan hämmentyneen näköisestä koirasta ja tiedusteli, oliko kyseessä nyt oikea koira.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Alex kertoi Twitterissä, että koira on ollut perheessä jo 10 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat