Isoisä haki koulusta väärän lapsen – vasta puuttuva hammas paljasti mokan

Isoisä haki väärän pojan koulusta eikä kukaan – edes poika itse – näyttänyt huomaavan tilanteessa mitään outoa. Miten tämä on mahdollista?

South Carolinasta kotoisin oleva Joseph Fuller, 65, saapui toukokuun 19. päivänä Ediston koululle juuri, kun joukko oppilaita oli lähdössä. Hän näki ryhmässä pojan, jonka oletti olevan lapsenlapsensa. 

Fuller meni pojan luokse ja halasi tätä. Hän kertoi pikkupojalle, että oli tullut hakemaan häntä aikaisemmin kuin oli tarkoitus ja kysyi, oliko poika valmis lähtemään. Ilmeisesti lapsi luuli myös, että kyseessä oli oikeasti hänen isoisänsä, sillä tämä vastasi myöntävästi. Koulun henkilökuntaan kuuluva henkilökin kysyi pojalta, oliko tämä hänen isoisänsä ja jälleen poika vastasi myöntävästi.

Tämän jälkeen Fuller ja hänen epä-lapsenlapsensa menivät koulun toimistoon kuittaamaan pojan ulos. Ja olihan isoisä sallittujen hakijoiden listalla – ei tosin tämä nimenomainen isoisä.

Vasta puuttuva hammas paljasti väärän lapsen

Tarina muuttuu vielä oudommaksi. Isoisä meni pojan kanssa autoon, jonka pelkääjän paikalla isoäiti jo odotteli. Mummo antoi pojalle hampurilaisaterian kääntymättä lainkaan katsomaan poikaa. Edelleenkään poika ei sanonut mitään.

Kun kolmikko saapui kotiin, isoäiti katsahti viimein poikaan. Silloin nainen teki hyvin tarkkasilmäisen havainnon: tämähän ei ollutkaan heidän lapsenlapsensa. Ja koska pariskunnalla oli jo ihan hyvä lapsenlapsi omasta takaa, he palauttivat väärän pojan kouluun ja toivoivat saavansa vaihdossa oman lapsenlapsensa.

Kuinka isoäiti sitten onnistui murtamaan koodin ja tajusi, että he olivat vieneet kotiinsa tuntemattoman pojan? 

– Häneltä puuttui hammas edestä, ja tiesin, ettei minun pojanpojaltani puutu edestä hampaita. Vein hänet välittömästi takaisin kouluun ja olen hyvin pahoillani.

Koulu muuttaa toimintatapojaan

Tilanteesta tehty raportti paljastaa, että koulusta viedyn pojan äiti oli huolissaan, mutta helpottunut tilanteen ratkettua onnellisesti. Äiti myönsi, että Fullerissa on samaa näköä kuin hänen omassa isässään, joten ei ole kummallista, että poikakin erehtyi.

Pojan isä, Darrin Pressley, ei ollut yhtä ymmärtäväinen. Pressley syyttää koulua tapahtuneesta. Isä toivookin, että vastaavat tilanteet pystyttäisiin ehkäisemään jatkossa.

Tilanteen vuoksi koulussa onkin muokattu jo tapaa, jolla oppilaat saavat koulusta lähteä. Tästä lähtien oppilaiden pitää nimetä heitä hakemaan tullut henkilö. jolloin koulun henkilökunta tarkistaa vielä listalta, löytyykö nimi sieltä.

Video: Suomalaislapset kertovat, mitä isit osaavat.

Lähde: WorldNow

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja