Perheenisä kuoli pudottuaan jyrkänteeltä Britanniassa – oli juuri selättänyt syövän

Poliisi tutkii brittiläisen Adam Fentonin selittämätöntä kuolemaa Newquayssa, uutisoi Cornwall Live.

Adam Fenton, 32, oli taistellut syöpää vastaan useita kuukausia ja käynyt läpi rankan kemoterapiajakson. Syöpä oli levinnyt sydämeen, keuhkoihin ja imusolmukkeisiin.

Kuukausi sitten hän sai kuulla syöpähoitojen vihdoin tehonneen. Kahden lapsen isä uskalsi suunnitella jo häitä pitkäaikaisen kumppaninsa Carly Blackmanin kanssa.

Perjantaina 28. heinäkuuta Fenton lähti pitkästä aikaa ystäviensä kanssa viettämään iltaa juhlistaakseen tervehtymistään. Lauantaiaamuna hänet löydettiin rannalta kuolleena. Fenton oli mitä ilmeisimmin pudonnut jyrkänteeltä.

Fentonin putoamisen syy on edelleen mysteeri. Poliisin mukaan ruumis ei ole ollut vedessä, vaan hän on pudonnut jyrkänteeltä kuivalle maalle. Sairauskohtauksen mahdollisuutta ei ole suljettu pois.

Poliisin mukaan vaikuttaa siltä, että Fenton oli jossain vaiheessa kadonnut ystäviensä seurasta ja he luulivat hänen lähteneen kotiin. Poliisi yrittää edelleen selvittää, miten hän oli päätynyt rannalle, kertoo The Sun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fentonilla ja Blackmanilla oli kaksi yhteistä lasta, 5- ja 6-vuotiaat Maddison ja Macie. Lisäksi perheeseen kuului Blackmanin 13-vuotias tytär Bayleigh.

Fenton oli ennen kuolemaansa onnellisempi kuin kuin koskaan, Blackmanin äiti Rebecca Watson kertoo The Sunille. Watson ei usko, että Fenton olisi tieten tahtoen riistänyt henkeään.


Lue myös:

    Uusimmat