Glee-näyttelijä Naya Riveran kuolinsyy selvisi – perhe antoi julkisen lausunnon

0:50
Glee-näyttelijä Naya Riveran viimeiset hetket ennen katoamista tallentuivat kameraan

Naya Riveran kuolinsyyksi vahvistettiin hukkuminen.  

Glee-sarjasta tunnetuksi tulleen yhdysvaltalaisnäyttelijä Naya Riveran, 33, ruumis löytyi maanantaina 13. heinäkuuta. Nainen katosi keskiviikkona 8. heinäkuuta Piru-järvellä, jossa hän oli ollut veneilemässä 4-vuotiaan Josey-poikansa kanssa.

Pieni poika löydettiin yksin nukkumasta järven pohjoispuolella ajelehtineesta veneestä. Hän kertoi piirikunnan seriffille nähneensä äitinsä painuvan pinnan alle, muttei tämä enää noussut sieltä. 

Venturan piirikunnan viranomaisten mukaan Riveran kuolinsyy oli hukkuminen. Ruumiista ei löytynyt vammoja eikä merkkejä huumeista tai alkoholista. Ruumiin löytymispaikan tienoilla järven syvyys on viranomaisten mukaan ollut noin 10-18 metriä. Pohjassa on ollut paljon puita ja muuta kasvustoa, sekä virtauksia.

Riveran perhe julkaisi tiistaina myös medialle lausunnon näyttelijän managerin Gladys Gonzalezin kautta. 

– Olemme niin kiitollisia ylitsevuotavasta rakkaudesta ja rukouksista Nayalle, Joseylle ja perheellemme viime viikkoina, he viestittivät.

– Naya oli mahtava lahjakkuus, mutta vielä upeampi ihminen, äiti, tytär ja sisko. 

Riveran tunnistamisesta lehdistötilaisuudessa tiedottanut Venturan piirikunnan seriffi Bill Ayub kertoi aikaisemmin, että viranomaiset uskovat Riveran pelastaneen pienen poikansa ennen kuin hän itse hukkui. Ayubin mukaan tutkijat uskovat, että Rivera sai poikansa takaisin vuokraamansa veneen kyytiin, kun kaksikko joutui ongelmiin oltuaan uimassa vedessä. 

– Uskomme, että hän on kerännyt tarpeeksi energiaa saadakseen poikansa takaisin veneeseen, muttei tarpeeksi pelastaakseen myös itsensä. 

Lähde: DeadlineYahoo!Express

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja