Mainos

Perheenäiti liikuttui kassaneidin sydämellisestä teosta: "Hän päätti auttaa tuomitsemisen sijaan"

Erään äidin kauppareissu sai arvoisensa päätöksen, kun hyväsydäminen kassaneiti päätti auttaa kiukuttelevien lasten kanssa asioinutta naista.

Kun Amanda Wilkins lähti ostoksille kahden erityislapsensa kanssa, olisi lopputulos voinut olla paljon huonompikin. Ostosreissu päättyi kuitenkin liikuttavalla tavalla, kun tuntematon kassaneiti oli valmis tekemään paljon enemmän kuin työnkuvaan kuuluu.

Wilkins halusikin välittää kiitokset kauppareissun pelastaneelle naiselle. Liikuttunutta kiitosviestiä on jaettu jo yli 100 000 kertaa, ja siihen on reagoitu liki 600 000 kertaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Haluaisin sanoa valtavan kiitoksen kuvan naiselle (en valitettavasti nähnyt hänen nimeään), joka auttoi minua tänään Basingstoken Morrisonsilla. Minulla on kaksi lasta, joista molemmat ovat sokeita ja autistisia. Kuten voitte kuvitella, ostoksilla käynti ei ole helppoa minulle, ja kassalla molemmat tytöt päättivät saada kohtauksen ja tämä erittäin kiltti nainen päätti auttaa minua tuomitsemisen sijaan. Sitä ei tapahdu usein! Hän kiinnitti tyttäreni huomion muualle antamalla hänen lukea tuotteeni viivakoodinlukijalla. Unelma kävi toteen Hollylle, joka rakastaa kauppaleikkejä. Sydämeni sulaa, kun törmään ihmisiin, jotka ovat valmiita tekemään vähän enemmän ja pienillä, hyvillä teoilla on paljon vaikutusta minun maailmassani. Toivon, että tämä kulkeutuu hänen tietoonsa ja hän tietää, kuinka paljon me arvostamme sitä."

Morrinsonsilta vastattiin Amandalle, että kyseinen työntekijä, Lin, on arvokas työntekijä yritykselle ja kirjoituksen luettuaan yritys ei voi kuin vain olla ylpeä siitä, että hän työskentelee juuri heidän palveluksessaan.

Video: Suomalaislapset kertovat, miten käsittävät ystävyyden.

2:20

Lähde: Facebook

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.