Mainos

Perheenäidin epätoivo: Naislenkkeilijä käyttää lapsiperheen pihaa vessanaan: "Se on epänormaalia"

Erikoiseen tilanteeseen turhautunut äiti toivoo, että naislenkkeilijä lakkaisi käyttämästä hänen pihaansa vessana.

Tuntemattoman naislenkkeilijän vähintäänkin epämiellyttävä tapa selvi coloradolaiselle Cathy Buddesille eräänä päivänä, kun hänen lapsensa juoksivat kiireellä sisälle äitinsä luokse. Lapset kertoivat äidilleen, että heidän pihallaan oli nainen kakalla. Äiti ei uskonut korviaan, ennen kuin katsoi ulos. Valitettavasti lapset eivät puhuneet palturia.

–  Kysyin, oliko hän tosissaan. Oletko todella kakalla lapsieni edessä, ja hän vastasi kyllä, anteeksi, Buddes kertoo.

– Ajattelin tietysti, että hän olisi häpeissään ja se oli vahinko. Hän hakisi ehkä koirankakkapussin ja tulisi takaisin, siivoisi jälkensä eikä enää koskaan juoksisi täällä, Buddes kertoo.

Äidin epäilys osoittautui kuitenkin vääräksi, sillä lenkkeilijä ilmestyi hänen pihalleen samoihin puuhiin kerta toisensa jälkeen. 

Poliisi etsii paraikaa tätä paljasteluun syyllistynyttä naista

Buddesin mukaan tilanteessa pahinta on se, että nainen harrastaa tätä kyseistä toimintaa selvästi tietoisesti – hänellä on vessapaperia valmiina taskussaan.

Jos tapaus ei vielä tähän mennessä ole kuulostanut riittävän oudolta, vähintäänkin mielenkiintoista tapauksessa on myös se, että Buddesin mukaan kadun toisella puolella sijaitsee siisti julkinen vessa, jota nainen voisi hyvin käyttää hänen nurmikkonsa sijaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Naislenkkeilijä, joka käytät säännöllisesti jalkakäytävää vessanasi: Lopeta välittömästi! Olet jo paljastanut itsesi lapsillemme ja poliisille on ilmoitettu kahdesti, Buddes pyytää kadulle kiinnittämässään ilmoituksessa.

Poliisi kertookin etsivänsä paraikaa tätä mysteerinaista.

–  Se on epänormaalia, se on jotain, jota en ole nähnyt urani aikana, paikallispoliisi Johnathan Sharketti toteaa.

***

2:14

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.