Perheen epätoivo: Kissahoitola luovutti lemmikin väärään perheeseen

Näin etsit punkkeja kissan turkista 0:53
Näin löydät punkit kissan turkista.

Brittiläisperhe etsii kissaansa, jonka kissahoitola antoi vahingossa väärään perheeseen. Kadonneesta kollista uutisoi muun muassa uutissivusto BBC.

Brittiläinen Tadeu Vaccari perheineen etsii epätoivoisesti rakasta lemmikkikissaansa Brucea, joka katosi sen jälkeen, kun kissahoitolan työntekijät olivat sekoittaneet sen toiseen samannäköiseen kolliin ja antaneen Brucen vahingossa väärälle omistajalle.

Sekoitettiin samannäköiseen kolliin

Tadeu kertoo, että he veivät 2-vuotiaan kissan Dorsetissa sijaitsevaan Christchurch Cattery -kissahoitolaan 20 päivää kestäneen ulkomaan matkansa ajaksi.

Kun reissua oli takana viikko, kissahoitolasta otettiin yhteyttä ja kerrottiin, että he olivat menneet sekaisin kissoista ja antaneet Brucen väärälle perheelle. Hoidossa oli nimittäin ollut samaan aikaan aivan samannäköinen Oscar-kissa.

– Tämä on erittäin valitettava tapaus, jossa kissojen henkilöllisyydet olivat menneet sekaisin. Brucen noutanut asiakaskaan ei huomannut mitään eroa kissan ulkonäössä, persoonallisuudessa tai käytöksessä, Dawn Pennock kissahoitolasta kertoi BBC-sivustolle.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pennock kertoo, että hän ystävineen ja perheineen yritti kaikin voimin selvittää, mihin Bruce oli päätynyt ja palauttaa Oscarin omistajalleen.

Etsintää vaikeuttaa se, että sisäkissana elänyt Bruce päästettiin perheen puutarhaan, minkä jälkeen se katosi.

Facebook avuksi etsintään

Tadeu kertoi etsinnästä Facebookissa 23. huhtikuuta. Hän kirjoittaa, että he ovat etsineet mikrosirulla varustettua kollia alueelta, jossa se viimeksi nähtiin.

– Tässä on muutamia kuvia hänestä. Jos näet hänet jossain kuljeskelemassa, otathan yhteyttä, Bruce vetoaa.

Kissahoitola palautti Brucelle hoitomaksun. Yritys kertoo ryhtyneensä toimiin sen eteen, että näin ei enää koskaan kävisi.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Foxnews.com, Bbc.com

Lue myös:

    Uusimmat