Mainos

Perheen Apple-laitteet oli kytketty toisiinsa – pettäminen paljastui nololla tavalla

Mies yritti kirjautua Youtubeen naisystävänsä kahdeksanvuotiaan tyttären iPadilla. Seuraavaksi hän havaitsi, että häntä petetään.

Katash-niminen Reddit-yhteisöpalvelun käyttäjä narautti kumppaninsa pettämisestä teknologian avulla. Juuri ennen parin yksivuotispäivää Katash havaitsi 37-vuotiaan naisystävänsä lähetelleen seksuaalisia viestejä ja kuvia entiselle kumppanilleen.

Muun muassa Applen Macin, iPhonen ja iPadin voi yhdistää. Jos haluat samat tekstiviestit jokaiseen laitteeseen, varmista, että jokaisella laitteella on kirjauduttu iCloudiin samalla Apple ID:llä.

Siirry iPhonessa kohtaan Asetukset > Viestit > Lähetys/vastaanotto. Varmista, että näytön yläosassa näkyvä Apple ID on sama Apple ID, jota käytät iMessage-ohjelmassa muilla laitteillasi. Lisää valintamerkki puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi kohdalle, jotta sinut voi tavoittaa iMessagella molempien kautta. Tee sama iPadissa tai iPod touchissa.

Siirry iPhonessa kohtaan Asetukset > Viestit > Tekstiviestien välitys ja valitse sitten laitteet, joiden sallit lähettävän ja vastaanottavan tekstiviestejä tältä iPhonelta. Kuhunkin laitteeseen tulee näkyviin vahvistuskoodi. Anna koodi iPhoneesi.

Avaa Macillä Viestit ja valitse sitten Viestit > Asetukset. Klikkaa Tilit ja valitse iMessage-tilisi. Varmista, että tässä näkyvä Apple ID on sama Apple ID, jota käytät muilla laitteilla. Lisää valintamerkki puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi kohdalle.

Lähde: Apple support 

Katash sai petoksen selville, sillä talouden kaikki Applen laitteet on linkitetty toisiinsa: hän yritti kirjautua Youtubeen naisystävänsä kahdeksanvuotiaan tyttären iPadilla ja havaitsi, että näytölle ilmaantui viesti tuntemattomalta mieheltä.

Kun Katash klikkasi sen auki, hän huomasi naisystävänsä ja miehen vaihdelleen seksikkäitä kuvia. Naisystävä oli sanonut ex-rakkaalleen myös ”kaipaan sinua” ja ”kadun, että jätin sinut”.

– En urkkinut, kun näin viestit… Hänen Apple-laitteensa koko talossa on linkitetty hänen iPhoneensa. Joten kaikki hänen keskustelunsa ovat kaikkialla. Hän ei ymmärrä paljoa tekniikasta ja ainakaan tietääkseni hänellä ei ole aavistustakaan, että tiedän toisiinsa kytketyistä laitteista, en tiedä, tietääkö edes hän niistä, Katash kuvaa.

Kommentoijien mukaan Katashia odottaakin luultavasti ero, sillä toisen kanssa ”sekstaileva” kumppani tuskin välittää hänestä kovin paljon. Muut ihmettelevät, olisiko naisen tytär voinut nähdä aikuisten viestit laitteessaan; Katash vakuuttaa muuttaneensa asetuksia niin, että tämä ei ainakaan jatkossa ole mahdollista.

Osa kommentoijista kehottaa ottamaan kuvakaappauksia viesteistä – ja jakamaan ne myös seksikkäitä kuvia lähetelleen miehen kumppanille.

***


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja