Perhe potkittiin pois lennolta – haisivat muiden matkustajien mielestä pahalta: "Meissä ei ole mitään vikaa"

Yhdysvaltalainen Adlerin perhe väittää, että heidät potkittiin pois American Airlines -lentoyhtiön lennolta siksi, että muut matkustajat valittivat heidän haisevan pahalle, kertoo muun muassa Abc 7 -sivusto.

Yhdysvaltain Detroitissa asuva Adlerin perhe väittää, että heitä ei päästetty American Airlinesin lennolle, koska muut matkustajat olivat valittaneet heidän haisevan pahalta.

– Emme me haise millekään. Meissä ei ole mitään vikaa, Yossi Adler kertoi WPLG-sivustolle.

Yossi, hänen vaimonsa Jennie ja heidän pieni vauvansa olivat palaamassa kotiin Detroitiin lomamatkaltaan Miamista keskiviikkona, kun heitä ei päästettykään koneeseen.

Yossin mukaan lähtöportti vain suljettiin eikä heitä päästetty koneeseen.

– Sitten he sanoivat: ”Olen pahoillani, hyvä herra, jotkut ovat valittaneet vartalonne tuoksusta, joten emme voi päästää teitä koneeseen”, Yossi kertoo.

– He sanoivat, että voisimme ottaa tavaramme ja he valehtelivat, Yossi kertoo.

Perheen mukaan heille kerrottiin, että heidän matkalaukkunsa otettaisiin pois koneesta, mutta näin ei käynyt. Heille jäivät ainoastaan heidän yllään olevat vaatteet.

"Ihmisten mukaan emme haisseet"

American Airlines lähetti WLPG-sivustolle välikohtaukseen liittyvän tiedotteen keskiviikkoiltana.

– Herra Adler ja hänen vaimonsa poistettiin lennolta, koska useat matkustajat valittavat heidän hajustaan. Heille varattiin yöksi hotellihuone ja he saivat ruokalipukkeet. Heille varattiin uusi lento torstaille, tiedotteessa luki.

– Pysäytimme monta matkustajaa lentokentällä ja, noloa kyllä, kysyimme heiltä, että haisemmeko heidän mielestään pahalta, koska meidät juuri potkittiin pois lennolta hajun takia. Ihmisten mukaan me emme haisseet, Jennie kertoo.

Yossi on turhautunut ja haluaa tietää, mikä oli todellinen syy sille, että he eivät päässeet koneeseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Perhe lähetti myöhemmin WPLG-sivustolle tekstiviestin, jossa he vahvistivat, että pääsivät takaisin kotiin.

Lue myös:

    Uusimmat