Miestä ei päästetty lennolle neljä päivää vanhan tyttärensä kanssa – tuntematon mummo otti heidät kotiinsa asumaan

Amerikkalaismies jäi jumiin vastasyntyneen vauvansa kanssa, kun lentoyhtiö eväsi heidän pääsynsä lennolle. Onneksi ystävällinen mummo riensi apuun.

Vanhuksen ystävällisestä teosta uutisoivat muun muassa AZ Family ja FoxNews.

Clevelandissa asuva Rubin Swift lensi Phoenixiin hakemaan tyttärensä Ru-Andrian. Mies oli vastikään saanut nelipäiväisen vauvan huoltajuuden ja tahtoi tuoda lapsensa kotiin.

Kotiinpaluu ei kuitenkaan onnistunut suunnitelmien mukaisesti: kaksikko jäi jumiin Phoenixiin, kun lentoyhtiö ei suostunut päästämään heitä lennolle, sillä lapsi oli liian nuori.

Kaiken piti olla kunnossa

Rubin kertoo, että oli ollut yhteydessä Frontier-lentoyhtiöön jo ennen lentoa kysyäkseen, mitä dokumentteja pieni lapsi tarvitsi. Lentoyhtiön mukaan syntymätodistus ja sairaalan lausunto, jossa kerrottaisiin vauvan voivan lentää, riittäisivät.

Rubin hankki tarvittavat asiakirjat ja osti lentoliput, mutta saapuessaan lähtöportille lentokentällä, lentoyhtiön henkilökunta esti häntä pääsemästä lennolle. Frontierin säädösten mukaan alle seitsemän päivän ikäiset lapset eivät saaneet lentää.

– Pyysin rahojani. He sanoivat, että kestäisi seitsemän päivää saada rahat takaisin, Rubin kertoi AZ Family-sivustolle.

Rubin jäikin pienen lapsensa kanssa jumiin Phoenixiin eikä hänellä ollut tarpeeksi rahaa edes yöpaikkaan tai auton vuokraamiseen.

Tuntematon tuttavuus riensi apuun

Rubin muisti kuitenkin sairaalassa tapaamansa vapaaehtoisen, Joy Ringhoferin, joka oli hoitanut hänen vauvaansa isän saapuessa hakemaan tätä. Rubin päättikin soittaa iäkkäälle naiselle pyytääkseen apua.

Vastaus yllätti.

– En odottanut, että hän sanoisi 'minä tulen hakemaan sinut ja vien teidät kotiin'. Ajattelin, että hän ajaa meidät takaisin Clevelandiin, mutta itseasiassa hän veikin minun hänen kotiinsa ja ruokki minut ja piti huolta, että vauvalla on kaikki hyvin, Rubin selittää.

– Me olemme eri värisiä ja hän avasi ovensa, ja se ei koskaan ollut ongelma. Minun ihonvärini ei koskaan ollut ongelma. Hän rakastaa vauvaani ja piteli tätä.

Rubin kutsuu Joyta nyt hänen lapsensa isoäidiksi. Ru-Andria ja isä suunnittelevat myös tulevansa vielä takaisin tapaamaan uudestaan Joyta Arizonaan. Vanhus kertoo odottavansa tätä innolla.

Tiistaina Rubin ja vauva pääsivät palaamaan kotiin Frontierin lennolla.

Lähteet: AZ Family, FoxNews

***

8:16

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja