Perhe pelasti kiipelissä olleen karhunpennun, joka uiskenteli keskellä järveä purnukka päässään: "Oli melko varmaa, ettei se olisi selvinnyt rantaan asti"

Kalastusretki keskeytyi, kun perhe havaitsi karhunpennun keskellä järveä purnukka päässä –"Oli melko varmaa, ettei se olisi selvinnyt rantaan asti" 0:49
Perhe pelasti kiipelissä olleen karhun. Karhu uiskenteli keskellä järveä purnukka päässä – tältä pelastusoperaatio näytti!

Perhe pelasti hädässä olleen karhun keskellä Marsh-Millerin järveä Wisconsin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Perheen neuvokkaasta toiminnasta kertoo CNN.

Luonto se osaa yllättää – myös silloin, kun sitä vähiten odottaa. Tricia, Brian ja Brady Hurt olivat kalastamassa Marsh-Millerin järvellä viime sunnuntaina.

Sää oli mitä kaunein: horisonttiin laskeva aurinko väritti taivaanrannan oranssin ja violetin eri sävyihin – järvivesi oli peilityyni. 

Rauhallinen kalahetki sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun perhe havaitsi järvessä polskuttelevan karhun. Se, mikä teki tapahtuneesta entistäkin erikoisemman, oli se, että karhu uiskenteli pää syvällä valtavassa muovipurnukassa.

Kalastamassa ollut perhe päätti auttaa mesikämmentä ja hivuttautui moottoroidulla veneellään aivan liki karhua. Mies otti kaksin käsin kiinni purnukasta ja kiskaisi varovasti, mutta riittävällä voimalla. 

Sekä karhun että perheen onneksi muovinen purnukka irtosi karhunpoikasen päästä, ja hetken ihmettelemisen jälkeen karhu suuntasi kohti rantaa. 

– Pelastimme tuon pienen karhun – ui onnellisena, nainen sanoi riemuiten noin 5 minuutin mittaisen operaation jälkeen. 

– Hyvää työtä kamu, mies sanoi selvästi huojentuneena. 

Katso yllä olevalta videolta, miltä perheen pelastusoperaatio näytti! 

Pelastusoperaatiosta somehitti: "Tiesimme, että jos emme tekisi jotain..."

Kun perhe palasi kalastusretkeltään majoitukseen, kävi ilmi, että purnukka oli ollut karhuparan päässä useamman päivän. Jopa viranomaiset olivat yrittäneet auttaa karhua, mutta eivät löytäneet hätääntynyttä pentua. 

Jos perhe ei olisi sattunut paikalle oikeaan aikaan, pariskunta uskoo, ettei karhu olisi selvinnyt rantaan asti, sillä muovipurnukka täyttyi vedellä. 

– Tiesimme, että jos emme tekisi jotain, olisi melko varmaa, ettei se olisi selvinnyt rantaan asti, Tricia muistelee CNN:lle. 

Naisen Facebookissa julkaistua videota on katsottu satoja tuhansia kertoja ja siihen on reagoitu tuhansia kertoja. Katsojat ovat haltioissaan perheen vikkelästä ja sydämellisestä toiminnasta. 

– Tuo oli todella kaunista. Hetki, kun aviomiehesi pelasti karhun, todella kosketti minua. Ansaitsette molemmat kiitokseni, eräs kommentoi sydänemojien kera. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: CNN, HuffPost, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat