Suloinen taito! Vantaalainen Alvin-koira väläyttää hymyn aina nähdessään omistajansa

0:27

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Alvin-koira hyppii ja hymyilee innoissaan omistajansa Tainan tullessa kotiin.

Koirat osaavat useilla eri eleillä viestittää halujaan ja tuntemuksiaan. Tavallisimpiin niistä kuuluvat muun muassa haukkuminen, murina ja ulvominen, mutta eräs vantaalaiskoira osaa myös hymyillä!

Vantaalla asustava Alvin-koira alkaa hymyillä koiramaista hymyään aina aamulla herätessään, omistajien saapuessa kotiin ja aina kun se näkee tai luulee näkevänsä jonkun tutun ihmisen. 1,5-vuotias isovillakoira Alvin on omistajansa Taina Aaltosen mukaan hassu tapaus.

– Luonteeltaan Alvin on iloinen, energinen ja höpsö jokapaikanhöylä. Uusiin ihmisiin kestää aina hetki tutustua, mutta kun Alvin tutustuu siltä saa varmasti hymyn joka kerta kun sen näkee, hän kertoo MTV Lifestylelle.

Hymy saattaa irrota myös perheen toiselle lemmikille kolmevuotiaalle maatiaiskissa Prinssi-Uljaalle, joka on Alvinin hyvä kaveri.

– En muista koska ja miten huomasimme hymyilyn, mutta aika pienestä se on väännellyt kuonoaan, ja siitä se varmaan hymyksi muuttui jossain vaiheessa, Taina kertoo.

Hassuja taitoja on löytynyt useilta muiltakin lemmikeiltä maailmalta. Esimerkiksi Baron koira pyyhkii pölyt, täyttää tiskikoneen ja hoitaa monet muut kotityöt, Igor-koira taas toimii eläintenhoitajana.

Tanssiiko sinun hamsterisi sambaa tai soittaako kissasi kitaraa? Onko lemmikilläsi jokin erikoistaito? Kerro se meille!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja