Perhe heitti vahingossa 25 000 dollaria roskiin – satumainen tuuri pelasti kaatopaikalle joutuneen aarteen

Perhe heitti vahingossa roskiin 21 000 euroa 2:12
Perhe heitti vahingossa roskiin 21 000 euroa – saivat aarteen takaisin satumaisen tuurin ansiosta

Ohiolaisperhe siivosi isoäidin kotia liian innokkaasti ja kadotti vahingossa huomattavan summan rahaa. Heidän onnekseen kaatopaikan työntekijät päättivät auttaa.

Ohiolaisperhe siivosi isoäidin kotia, ja heitti erehdyksessä pois jotakin hyvin tärkeää. Heidän onnekseen kaatopaikan työntekijät tulivat apuun!

Hätääntynyt soitto paljasti tilanteen

Jätehuollossa työskentelevä Gary Capan sai eräänä kesäkeskiviikkona hätääntyneen soiton perheeltä, joka kertoi kadottaneensa "jotakin tärkeää".

– Kävi ilmi, että kyseessä oli 25 000 dollaria käteistä, hän kuvaa.

Perhe oli suursiivouksensa tohinassa viskannut menemään kirjekuoren, jossa olikin sisällä 25 000 dollaria, siis noin 21 000 euroa.

– He siivosivat jääkaapin, heittivät kaikki roskat pois, tyhjensivät pakastimen sisällön pusseihin. Sitten isoäiti toteaa, että siellä on kirjekuori, jossa on 25 000 dollaria, älkää hukatko sitä. Perheenjäsen joutui toteamaan mummolle, että se katosi jo, se meni roskiin, Gary kuvailee.

Kisa aikaa vastaan

Miehen tiimi päätti välittömästi alkaa jäljittää kuorta. Tehtävä ei ollut helppo: kuutena päivänä viikossa roska-autot tuovat kaatopaikalle yhteensä 4500 tonnia roskaa.

– Yksi tiimi etsi kuljettajaa ja tietoa siitä, missä hän tarkalleen on, ja onko hän jo saapunut kaatopaikalle. Kun kuskit tuleat kaatopaikalle, he jättävät jätekuorman ja raivaustraktorit alkavat välittömästi siloittaa kasaa. Jos se [kuori] pudotettiin kaatopaikalle, ei sitä enää löydy.

Kuski saatiin yhytettyä. Hänen kuormansa ohjattiin sivuun. Silti setvittävänä oli tuhansia kiloja roskaa.

Katso tämäkin! Vuonna 2018 Pirjo pelasti lipaston kaatopaikalta – salakätköstä löytyi 118 vuotta vanha kirje.  Juttu jatkuu videon jälkeen.

Pirjo pelasti lipaston kaatopaikalta – salakätköstä löytyi 118 vuotta vanha kirje 0:47

Satumainen tuuri

Jätehuollossa työskentelevä Dan Schoewe lupasi kauhistuneelle perheelle, että kuori löytyisi. Työntekijät kauhoivat jätekekoa, kunnes he ilmiömäisen tuurin avulla löysivät oikean roskapussin.

– En voi uskoa, että se vei kymmenen minuuttia, Dan kiittelee.

Dan repi auki kuvaukseen sopivan pussin, jonka sisällä isoäidin rahakuori todella majaili.

– Perhe oli niin onnellinen, heitä itketti, Dan kuvailee.

Garykin on tyytyväinen tarinan onnellisesta lopusta.

– Meille tuli tästä hyvä mieli! Minunkin oloni oli mahtava, tämä on mahtavaa. Miten hieno tarina. Oli ilo auttaa, hän sanoo.

Katso myös: Jim osti talon ja löysi sieltä piilotettuna 10 000 dollaria – palautti kaiken!

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat