Perdita-kissa vihaa lapsia ja haleja – etsii nyt kotia huvittavan ilmoituksen avulla: "Yksinkertaisesti kamala otus"

1:41
Näin leikkaat kissan kynnet.

Perdita-kissa ei kuulemma ole maailman mukavin otus, kertoo 9 News -sivusto.

Yhdysvaltalainen Mitchell County Animal Rescue -eläinsuojelujärjestö pelasti 4-vuotiaan Perdita-kissan uudenvuodenaattona. Kissa oli jäänyt oman onnensa nojaan sen jälkeen, kun sen alkuperäinen omistaja oli kuollut.

Haussa uusi koti

Nyt Perdita tarvitsee kipeästi uutta kotia. Niinpä eläinsuojelujärjestö aikoo antaa sen pois ilmaiseksi. Järjestö julkaisi Facebook-sivuillaan omalaatuisen ilmoituksen, jossa se kuvailee Perditaa ”maailman kamalimmaksi kissaksi”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

”Tässä on Perdita, ei arkajaloille”, julkaisun alussa luki.

Hilpeä julkaisu listasi Perditan mielenkiinnon kohteita. Yksi niistä kuului seuraavasti: ”Tuijottaa sieluusi, kunnes sinusta alkaa tuntua, ettet voi enää koskaan olla iloinen”. Muita olivat esimerkiksi pimeissä nurkissa lymyily sekä säikyttely.

Lisäksi Perditasta on hauskaa teeskennellä olevansa sairas. Eläinlääkäri on tästä kuulemma samaa mieltä.

Inhoaa halauksia

Lisäksi kerrottiin, mitkä asiat eivät ole Perditan mieleen. Näitä ovat muun muassa vaaleanpunaiset asiat, kissat, koirat, lapset sekä halaukset.

Lopuksi julkaisussa kerrotaan, että Perdita on ”sinkku ja valmis olemaan sosiaalisesti kiusaantunut sellaisten sosiaalisesti kiusaantuneiden ihmisten kanssa, jotka ymmärtävät henkilökohtaisen tilan merkityksen”.

"Kamala otus"

Eläinsuojan johtaja Brittany Taylor kertoo ABC News -sivustolle, että järjestön hoiviin tullessaan Perdita vaikutti iloluonteiselta. Seuraavana päivänä se oli kuitenkin jo muuttunut happaman näköiseksi.

– Luulimme, että joku oli satuttanut sitä, mutta kävikin ilmi, että se on yksinkertaisesti idiootti.

– Se teeskentelee, että se haluaa sinun rakastavan ja hoivaavan sitä. Kun sen nappaa syliin, se alkaa sähistä. Se haluaa läpsäistä sinua. Se on yksinkertaisesti kamala otus.

Toisaalta Perditasta voi olla uudelle omistajalle paljon iloa.

– Se saa sinut taatusti nauramaan!

Lue uusimmat  lifestyle-artikkelit.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja