Penélope Cruz edustaa punaisessa kuin seksikäs seireeni – katso

Lauantain AVA Elokuvana nähdään Rakkauden keitos -elokuva. Elokuvan pääosassa säteilee häikäisevän kaunis näyttelijä Penélope Cruz, joka hätkähdyttää kerta toisensa jälkeen punaisilla matoilla.

Espanjalaissyntyinen näyttelijäkaunotar Penélope Cruz, 39, on useaan otteeseen osoittanut punaisella matolla, kuinka seksikäs ja viettelevä asukokonaisuus on mahdollista luoda kirkkaanpunaisen värin avulla.

Cruz on valinnut ylleen viettelevää punaista useaan otteeseen arvokkaissa juhlissa – ja näyttänyt asukokonaisuuksissaan aivan myyttiseltä seireeniltä. Cruzin esimerkin mukaisesti punainen väri – lukuisissa eri sävyissään – imartelee tummahiuksisia kaunottaria, sillä tummat piirteet saavat voimakkaasta väristä kaivattua vastapainoa.

Näyttelijätär on pitänyt kiinni klassisesta tyylistään myös silloin, kun hän on halunnut punaisen värin puhua kaikessa näyttävyydessään puolestaan asuissaan. Tähden tyylit osoittavatkin sen, kuinka punainen väri ei välttämättä kaipaa rinnalleen sen kummempia asusteita.

Penélope Cruz tähdittää lauantaina 20.7. AVA Elokuvaa Rakkauden keitos klo 21.00.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja