Pelko rintoihin takertumisesta oli liikaa – seura etsii kuumeisesti ratkaisua paitafiaskoon

Aston Villan tämän kauden pelipaidat ovat osoittautuneet totaaliseksi fiaskoksi. Brittimedian mukaan seura yrittää jo purkaa sopimustaan paitavalmistajan kanssa.

Aikaisemmin tällä viikolla uutisoitiin, että Aston Villan nais- ja miesjoukkueen pelaajat ovat tyytymättömiä seuran pelipaitoihin. Ne imevät kosteutta epätavallisen paljon ja takertuvat siksi urheilijoiden vartaloon, minkä on epäilty vaikuttavan negatiivisesti pelaajien suorituksiin.

Aston Villa ilmaisi jo tyytymättömyytensä paitavalmistaja Castorelle ennen kauden alkua, mutta ainakaan toistaiseksi muutosta ei ole saatu aikaan. Daily Mailin mukaan Villa on yrittänyt saada vaihdettua paidat väliaikaisratkaisuna paitavalmistajan kanssa.

Telegraph uutisoi, että sopimusta Aston Villan ja Castoren välillä oltaisiin purkamassa ennenaikaisesti.

Castoren puolelta ymmärretään, että asia pitää saada korjattua nopeasti.

Mediassa on spekuloitu mahdollisesta ongelmasta Castoren Aston Villalle toimittamissa pelipaidoissa. Teemme tiivistä yhteistyötä seuran kanssa ratkaistaksemme tämän ongelman mahdollisimman nopeasti, Castoren tiedotteessa sanotaan.

– Haluamme kiittää seuraa kärsivällisyydestä ja tuesta tähän mennessä.

– Uutena brittiläisenä tuotemerkkinä noudatamme aina korkeimpia standardeja ja pyrimme tekemään kaikkemme parantaaksemme jatkuvasti tuotteidemme suorituskykyä, tiedote jatkuu.

Aston Villa on pulman edessä, sillä se ei voi myöskään palata viime kauden pelipaitoihin. Seuralla oli viime vuonna eri pääsponsori, jonka logo koristaa viimevuotisten paitojen rintamuksia. 

Naisten joukkueella on tänä viikonloppuna tv-ottelu, ja pelaajien keskittymisen pelätään suuntautuvan vain vartalon muodot paljastaviin asusteisiin.

BBC:n kommentaattori Jacqui Oatley ei säästellyt sanojaan, kun hän kommentoi naisten sunnuntain tulevaa tv-ottelua.

– He pelkäävät pelaamista paidoissa. Yksikään tuntemani nainen ei halua, että varusteet takertuvat heihin kaikista paikoista, etenkään suorassa tv-lähetyksessä, Oatley vaahtosi.

 

Lue myös:

    Uusimmat