Rintoihin takertuvat pelipaidat aiheuttavat kiusallisen tilanteen – tv-otteluita odotetaan pelonsekaisin tuntein

Aston Villan pelipaidat ovat osoittautuneet kehnoiksi. Niiden kangas imee runsaasti kosteutta, ja siksi ne takertuvat ihoon. Siksi naisten joukkue odottaa televisio-otteluita pelonsekaisin tuntein.

Aston Villan tämän kauden pelipaidat eivät ole olleet toivotunlaiset. Ne imevät runsasasti kosteutta ja vaihtavat selvästi väriä tummemmaksi ottelun edetessä. Miesten Valioliiga-joukkueesta on paljon kuvia, joissa heidän paitansa ovat läpimärkiä ja siksi tarttuneet ihoon kiinni.

Naisten Superliigan joukkueella on edessä televisio-ottelu sunnuntaina, mikä voi aiheuttaa kiusallisia tilanteita, Jacqui Oatley ennakoi BBC:llä

– Tästä tulee iso ongelma. Heillä on neljä tv-ottelua tulossa. Normaalisti he odottaisivat niitä kuin kuuta nousevaa, mutta nyt he odottavat niitä pelonsekaisin tuntein, koska tiedostavat, miltä he näyttävät tuollaisissa ihoon tarttuvissa paidoissa, Oatley sanoo.

BBC:n mukaan usea naispelaaja on ilmaissut tyytymättömyytensä paitoihin.

– Naisurheilijana on jo tarpeeksi ajateltavaa sillä, että suoriudut parhaalla mahdollisella tavalla ilman, että ajattelet hikoilua ja varusteesi takertumista itseesi, Oatley vaahtoaa.

– Se voi todella vaikuttaa suoritukseen, jos ajattelemme jatkuvasti miltä näytämme, tai paita takertuu rintoihin ja kehoomme.

Sekä naisten että miesten joukkue pelaa paidoilla, jotka on tilattu Castore-merkiltä. Aston Villan johto ilmaisi jo ennen kauden alkua huolensa paitojen osalta valmistajalle. Nyt tilanteeseen etsitään yhdessä ratkaisua. 

Aston Villan joukkueessa pelaa vähäpukeisilla kuvillaan kohua aiheuttanut Alisha Lehmann. Hän on Instagramissa maailman seuratuin naispuolinen jalkapalloilija.

Lue myös:

    Uusimmat