Pekonista täydellisen rapeaa yllättävillä nikseillä – kokeile!

Jos haluat pekonista aavistuksen normaalia parempaa, kokeile erilaista valmistustapaa.

Amerikkalaiset kokit ovat kehitelleet testikeittiössään tavan valmistaa pekonista piirun verran parempaa. Perinteinen tapa valmistaa pekonia on paistaa se rapeaksi pannulla, mutta ammattilaiskokkien mukaan sotkuisen pannutekniikan sijaan kannattaisikin hyödyntää uunia.

Miten homma sitten toimii?

Saat aamiaisleivällesi täydellisen rapeaa pekonia, kun laitat ne paistumaan sahalaitaiseksi taitellun alumiinifolion päälle uunipellille, 200 asteiseen uuniin. Katso videolta tarkka tekniikka:

Pekonista rapeaa myös vesihauteessa

Toinen tapa valmistaa täydellistä pekonia on sen kypsentäminen vesihauteessa:

Yhdysvaltain Bostonissa sijaitsevassa jättimäisessä America's Test Kitchen -testikeittiössä kokit pääsevät kokeilemaan täydellisiä ruoanlaittotekniikoita. Yhtä reseptiä saatetaan kokeilla jopa yli 70 kertaa, jotta ruoasta tulisi mahdollisimman täydellistä.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat