Pekka Virta raivostui tuomareille – ei hyväksynyt tarkkailijan vastausta: "Toivoisin ryhtiliikettä"

Rauman Lukon päävalmentaja Pekka Virta kävi kuumana, kun Lukko oli lauantaina hävinnyt kotikaukalossaan jatkoajalla 3–4 Kouvolan KooKoolle. Virta sanoi kaunistelematta, että hänen kärsivällisyytensä alkaa loppua tuomarilinjaan ja hylättyihin maaleihin.'

Lukolta hylättiin nyt Justin Danforthin kolmannen erän alussa viimeistelemä 3–3-tasoitus. Edellisen kerran raumalaisilta ”vietiin” maali edellisessä kotiottelussa Ässiä vastaan.

–  Tuomareiden valta ratkoa pelejä lisääntyy koko ajan. Toivoisin, että siltä puolelta tähän tulisi jonkinlainen ryhtiliike, Virta ihmetteli.

Erotuomaritarkkailijana toiminut Sami Seppälä vastasi Virran kritiikkiin, että Danforth oli vastustajan maalivahdin alueella. Tätä raumalaisvalmentaja ei ainakaan heti hyväksynyt.

Ottelun ratkaisijaksi nousi KooKoon amerikkalaisvahvistus Trevor Mingoia, joka viimeisteli maalin jatkoajan toisen minuutin alussa. Mingoia merkittiin myös kouvolalaisten 2–2-tasoituksen tekijäksi.

Lukon maaleista vastasivat Kristian Pospisil, Tarmo Reunanen ja ottelun vain viisi sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua jatkoajalle vienyt Justin Danforth.

KooKoon maalit merkittiin Mingoian lisäksi Kyle Plazerille ja Kim Strömbergille.

–  On iso juttu, kun Raumalta saa kaksi pistettä mukaansa, KooKoon valmentaja Jussi Ahokas tunnusti.