Pekka Virran aseet Tapparaa vastaan ”tylsässä shakissa” – pelastavatko kaukalon ulkopuoliset tapahtumat playoff-sarjan?

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ei odota Tapparan ja Lukon välillä tänään alkavasta puolivälieräsarjasta pelillisesti kovinkaan räväkkää, mutta penkkien takana seisovat kaksi mediapelaajaa saattavat tarjota katsojille mielenkiintoa omilla kommenteillaan.

Jukka Rautakorven valmentaman Tapparan saatua pelinsä äärimmäisen vahvaan kuntoon Rauman Lukko lähtee Pekka Virran johdolla haastamaan kaikessa hiljaisuudessa keskittymään päässeen tamperelaisjoukkueen.

Sihvonen uskoo, ettei Rautakorpi suostu avaamaan peliä, kun paketti tuntuu nyt olevan hyvin kasassa. Tässä piilee pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta vauhtia ottaneen Lukon mahdollisuus.

– Odotan tästä pikkuisen ehkä kansan silmissä ”tylsää shakkia”, ja tämä voi olla se pieni sauma siinä, Sihvonen arvioi.

Jos anti jää pelillisesti laihaksi, Rautakorpi ja Virta saattavat luoda draamaa kaukalon ulkopuolisilla sanomisillaan. Virta kävi jo voitokkaan JYP-sarjan jälkeen varsin kovilla kierroksilla siitä, että varmasti raumalaisten mahdollisuudet Tapparaa vastaan on jo ehditty lytätä mediassa.

– Siinä on kaksi tämmöistä mediapelaajaa. Heillä on myös yhteinen viha-rakkaussuhde monien, monien yhteenottojen tiimoilta, Sihvonen sanoo.

– Jos tämä sarja vaikuttaa ennakkoon ehkä pikkaisen tylsältä pelillisesti, niin voi olla, että saamme jotain lähes ulkojääkiekkoilullista päävalmentajien puolelta.

Mitä Petteri Sihvonen arvioi Tapparan ja Lukon pelillisestä tilanteesta tässä vaiheessa kevättä? Siitä lisää jutun videolla.

Lue myös:

    Uusimmat