Pekka Rinteen epäitsekkyys teki vaikutuksen seuratoveriin – "Hän on juuri tuollainen tyyppi, kaikki rakastavat häntä"

Roman Josi joukkueensa suomalaisvahdeista: Molemmat kaverit on uskomattomia 2:07
Roman Josi kehuu Pekka Rinnettä ja seuran toista suomalaisvahtia Juuse Sarosta.

Suomalaismaalivahti Pekka Rinne on rakastettu tyyppi Nashvillessä ja Predatorsin NHL-organisaatiossa. Syksyllä solmittu jatkosopimus oli osoitus Rinteen seurauskollisuudesta, Nashvillen sveitsiläistähti Roman Josi alleviivaa. 

Rinne, 36, on pelannut Nashvillessä koko NHL-uransa. Nyt käynnissä on jo 11. kausi seuran ykkösvahtina. 

Suomalaistähti valittiin viime kauden päätteeksi liigan parhaaksi maalivahdiksi. Tästä huolimatta Rinne kelpuutti "vain" kymmenen miljoonan dollarin palkan kahden vuoden jatkosopimuksesta. Enemmänkin olisi varmasti ollut tarjolla, mutta Rinne halusi auttaa tällä tavalla seuraansa. 

Roman Josiin Rinne on tehnyt vaikutuksen kahdeksan yhteisen Predators-kauden aikana.  

– Hän on juuri tuollainen tyyppi. Jokainen hänet tunteva rakastaa häntä. Hän on loistava kaveri, ilmiömäinen joukkuetoveri ja yksi NHL:n mukavimmista tyypeistä. Hän rakastaa Nashvilleä ja kaikki Nashvillessä rakastavat häntä, Josi suitsuttaa MTV Urheilulle. 

Predators saa nauttia suomalaisesta maalivahtiosaamisesta toden teolla, sillä kakkosvahtina vakuuttaa 23-vuotias Juuse Saros

– Molemmat kaverit ovat uskomattomia. Ei ole väliä kumpi on maalilla, hommat hoituvat varmasti. Se on luksusta. Luotamme heihin paljon, ja heidän edessään on kiva pelata, Josi summaa. 

Pekka Rinne joukkueensa alkukaudesta: Kaikenkaikkiaan ihan hyvä startti 3:48
Pekka Rinne kommentoi Nashvillen kautta ja omia otteitaan MTV Urheilulle. 

Lue myös:

    Uusimmat