Aleksander Barkovin paluu ei ollut sellainen kuin hän olisi toivonut

Aleksander Barkov palasi NHL-jääkiekkokaukaloihin oltuaan sivussa kaksi peliä polvivamman takia, mutta siitä huolimatta Florida Panthers hävisi kotihallissaan 0–3 Winnipeg Jetsille.

– Emme olleet parhaimmillamme pelin alusta lähtien. Tietenkin teimme, minkä pystyimme, mutta he puolustivat todella hyvin, Barkov sanoi NHL:n verkkosivujen mukaan.

Winnipegin maalivahti Connor Hellebuyck kirjautti tämän kauden ensimmäisen ja NHL-uransa 33. nollapelin torjumalla 32 laukausta. Hellebuyck pysäytti myös Barkovin läpiajon toisen erän lopulla.

– Heidän maalivahtinsa oli todella hyvä. Mielestäni emme saaneet tarpeeksi pelaajia maalille paluukiekkoihin. Tämä oli tiukkaa koko pelin ajan, Barkov sanoi.

Barkov pelasi 19.39 minuuttia, voitti puolet 18 aloituksesta ja laukoi kerran kohti maalia.

Jetsin päävalmentaja Rick Bowness oli ollut poissa joukkueensa peleistä runsaan kuukauden vaimonsa saaman sairauskohtauksen takia, mutta palasi nyt Jetsin vaihtopenkille.

– Oli mahtavaa, että hän oli paikalla. Hänen energiansa innostaa joukkuetta. Olen iloinen, että hän on paikalla ja iloinen, että hänen perheensä voi hyvin, Hellebuyck sanoi.

Winnipegille voitto oli viides peräkkäinen ja kahdeksas yhdeksästä viime pelistä.

– Ymmärrämme, että tätä täytyy pelata kuin shakkia ja olemme valmiit siihen. Odotimme tilaisuuksiamme ja käytimme ne hyväksemme. Voitimme kolmella maalilla, ja uskon, että kaikki ovat tyytyväisiä kolmeen maaliin. Olemme oppineet, että pelin voi voittaa monella eri tavalla, Hellebuyck arvioi.

Panthers oli voittanut kuusi peräkkäistä kotiottelua ennen kuin se hävisi keskiviikkona Boston Bruinsille.

– Olimme vaikeuksissa alusta lähtien. Kyse oli jaloistamme ja käsistämme. Olimme koko ottelun ajan huomattavasti jäljessä, Floridan valmentaja Paul Maurice sanoi.

– 82 otteluun mahtuu vaikeita ensimmäisiä eriä, mutta olemme pystyneet nousemaan niistä. Tänä iltana teimme joitakin outoja asioita. Myönteistä on, että kun koko joukkue on näin huono, se on korjattavissa. Kyse ei ole systeemisestä asiasta, Maurice jatkoi analyysiään.

Lue myös:

    Uusimmat