Teinin peiliselfie hämmensi somessa – asu vääristi hillittömällä tavalla: "Luulin, että nuo olivat jalkasi"

Naisen housut aiheuttivat hämmennystä sosiaalisessa mediassa.

Optiset illuusiot hämmentävät netissä tasaisin väliajoin. Muistatko esimerkiksi tämän härskin optisen harhan tai pariskunnan "rivon" lomakuvan?

Nyt sosiaalisessa mediassa hämmentää astetta viattomampi kuva, joka päällisin puolin näyttää vain tavalliselta peiliselfieltä. Twitter-käyttäjät ovat kuitenkin nähneet kuvissa jotain kummallista.

Housut hämmentävät

Twitter-käyttäjä, espanjalainen Marisol Villanueva, 18, jakoi kuvan uudesta asustaan ja kehui yhdistäneensä siinä vaaka- ja pystyraitaa. Kuvalla on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Asun tarkastelun sijaan Twitter-käyttäjät hieraisivat silmiään luullessaan näkevänsä jotain varsin erikoista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Ensimmäisellä vilkaisuilla monet luulivat nimittäin kuvassa näkyvän nuoren naisen molemmat jalat, mikä tarkoittaisi sitä, että ne olisivat äärimmäisen kapeat.

Todellisuudessa verryttelyhousujen pystyraita on vain niin samansävyinen kuin lattia, että se on aiheuttanut hämmennystä. Kun kuvat klikkaa isommiksi, harhanäky häviää.

"Luulin, että olit hiton laiha"

Optisen harhaan kiinnitti ensimmäisenä huomiota Twitter-käyttäjä Shafeeq, jonka twiitti keräsi hurjat 430 000 tykkäystä ja yli 140 000 uudelleentwiittausta.

"Minä rehellisesti luulin, että nuo olivat jalkasi."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Olenko se vain minä vai luuliko joku muukin ensin, että tuossa olivat hänen kummatkin jalkansa?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hetken luulin, että tuo kellanruskea raita housuissasi oli reisien välinen rakosi, ja melkein hajosin."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tämä on hämmentävämpää kuin valko-kulta/sinimusta-mekko, joka meni viraaliksi 2015."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Luulin, että olit hiton laiha, luulin, että valkoinen raita oli rako jalkojesi välissä, pelästyin todella."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaikki eivät kuitenkaan optista harhaa hahmottaneet.

"Minulta kesti pitkään nähdä ne kaksi jalkaa, joista kaikki puhuvat."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Harhasta huvia

Villanuevan kuva sai aikaan lukuisia hauskoja kuvamuokkauksia, joita tyttö jakoi tilillään asiasta huvittuneena.

"Ei, en näytä tältä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet: Mirror, Someecards, Teen Vogue, Independent, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat