Pehmoainon gaala-asussa komeili erikoinen yksityskohta – laulaja nimesi asian, joka hänen elämässään muuttui menestyksen myötä: "Se loppui aika nopeasti"

Pehmoaino kertoo, mikä asia hänen elämässään muuttui menestyksen myötä 3:07
Pehmoaino kertoi Emma Gaalan punaisella matolla mietteistään koskien menestystä ja julkisuutta.

Pehmoaino saapui Emma Gaalan punaiselle matolle valkeassa, erikoisella yksityiskohdalla varustetussa asukokonaisuudessa.

Vuoden 2022 parhaita musiikkialan menestyjiä palkittiin perjantaina 3. helmikuuta järjestetyssä Emma Gaalassa. Vuoden Tulokas - ja Vuoden Alternative -palkinnot voittanut laulaja Pehmoaino asteli gaalan punaiselle matolle kauniissa, valkoisessa asussa.

– Minulla on tänään tällainen Pauliina Fribergin suunnittelema mekko, jossa on hyvin monia erilaisia kerroksia, hän kertoi MTV Uutisille.

Laulajan asukokonaisuuden viimeisteli korsetti, joka oli koristeltu sydän-kuvioon asetelluilla hampailla.

– Hampaat ovat mielestäni kiinnostava asia. Niitä on paljon ja niitä lähtee irtikin, niin nehän on ihan hyvä hyödyntää, hän kertoi asunsa yksityiskohdasta.

Pehmoainon ura lähti nousukiitoon keväällä 2022, kun hän julkaisi kaukana kotoa -nimeä kantavan debyytti-ep:nsä. Valtavan suosion saavutti etenkin ep:n kappale haluun takas mun perhoset, joka oli ehdolla Emma Gaalan Vuoden biisi -kategoriassa.

Menestys on muuttanut Pehmoainon elämää työn saralla.

– En ole enää puhelinmyyjä esimerkiksi. Se loppui aika nopeasti, hän kertoi.

Muutoin laulaja kuvaili elämänsä olevan melko samanlaista kuin ennenkin. Hänellä on esimerkiksi edelleen ympärillään samat ihmiset kuin ennen julkisuutta.

– Ei ole sillein mikään muuttunut arjessa, mutta käyn enemmän studiolla ja teen vähemmän muita hommia, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat