Erika Vikman mykisti Emma-gaalassa ihonmyötäisessä asussaan – syksyllä eronnut laulaja paljastaa: ”Hukun treffipyyntöihin”

5:45
Erika Vikman mykisti Emma-gaalassa ihonmyötäisessä asussaan – syksyllä eronnut laulaja paljastaa: ”Hukun treffipyyntöihin”

Erika Vikman sädehti Emma-gaalan punaisella matolla. 

Persoonallisesta vintage-tyylistään tunnettu laulaja Erika Vikman saapui näyttävänä Emma-gaalan punaiselle matolle asussa, joka on saanut inspiraationsa hänen Syntisten pöytä -kappaleestaan, joka on ehdolla Vuoden biisi -kategoriassa. Lisäksi Vikman on ehdolla Vuoden tulokas -kategoriassa.

Vaaleaverikkö oli pukenut ylleen kultaisen ihoa myötäilevän haalarin, joka täydentyi hohtavan kultaisella korsetilla. Asun kruunasi näyttävä kiharapilvi, sekä vyötäröllä roikkuvat kultaisen väriset kettingit. 

– Kyllä tämä kivasti puristaa, tiedätkö koronakilot, Vikman naurahtaa. 

Koronan myötä Vikman on löytänyt itselleen uuden harrastuksen, avannouinnin, josta hän on julkaissut paljon materiaalia somekanavissaan

–  Nyt kun intohimolajit on kielletty, piti keksiä sellainen varalle, Vikman toteaa viitaten intohimokseen työnsä. 

Laulajan levy-yhtiö Mökkitie Records on pitänyt huolen artisteistaan, vaikka korona on pakottanut musiikkiteollisuuden pysähdyksiin. 

– Se on hienoa, että ketään ei olla levy-yhtiössä jätetty yksin ja he ovat pitäneet huolen. Kyllä tässä on hengissä pysytty, mutta kyllähän niitä töitä tarvitsee, Vikman toteaa, kun häneltä kysytään taloudesta. 

Vikmanille satelee sosiaalisessa mediassa paljon tsemppiviestejä. Hän toteaa, että karkeasti vain puoli prosenttia viesteistä on negatiivisia. Laulaja nostaa näitä usein esiin sosiaalisessa mediassa, sillä hänestä on tärkeää puhua niistä julkisesti. 

–  Eivät ne enää ihon alle mene. 

Vikman erosi laulaja Dannysta viime vuoden syyskuussa. He alkoivat seurustella vuonna 2016. 

Laulaja kertoo MTV Uutisille olevansa tällä hetkellä sinkku. 

– Yksin tässä mennään. Treffipyyntöjä tulee päivittäin, mutta postilaatikko on niin täynnä, etten jaksa avata, laulaja vastaa. 

Katso yltä videolta, kuinka Erika Vikman sädehti Emma-gaalan punaisella matolla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja