Poptähti Alma ja ex-Salkkarit-tähti Olga Heikkala työstävät yhteistä projektia: "Varmasti pääsette kuulemaan vielä"

Poptähti Alma ja ex-Salkkarit-tähti Olga Heikkala työstävät yhteistä projektia 2:02
Natalia Kalliolla oli Emma-gaalan punaisella matolla mukanaan kyltti, johon oli raapustettu kannanotto. Mistä on kyse? Katso videolta!

Alma, Natalia Kallio ja Olga Heikkala kertoivat Emma-gaalassa kuulumisiaan MTV Uutisille.

Kotimaisen musiikkialan vuoden parhaimmisto palkitaan tänään lauantaina 17. helmikuuta Espoon Metro Areenalla järjestettävässä Emma-gaalassa. Gaalan punaiselle matolle saapui useassa kategoriassa ehdolla oleva pop-artisti Alma yhdessä kumppaninsa Natalia Kallion sekä näyttelijä Olga Heikkalan kanssa. 

Alma kuvaili MTV Uutisille, että Emma-ehdokkuudet ovat hänelle hieno asia.

– Viisi kategoriaa. Vuoden albumi oli ehdottomasti se, mikä tuntui eniten hyvältä, koska laitoin siihen albumiin niin paljon panoksia, hän sanoi.

Olga Heikkala esitteli haastattelussa näyttävän, valkean asunsa, jonka oli tehnyt Studio Lamea. Mekon laahukseen oli kirjailtu Make pop great again.

Meillä on Olgan kanssa yhteinen pieni projekti, josta varmasti pääsette kuulemaan vielä, Alma sanoi Heikkalan mekon laahusta koristaneeseen tekstiin viitaten.

– Mä olen supertähti, mitä muuta voin pukea? Heikkala kertoi asustaan.

Natalia Kalliolla oli Emma-gaalan punaisella matolla mukanaan kyltti, johon oli raapustettu kannanotto. Mistä on kyse? Katso yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat