Paula Vesala yllättää Marimekon rohkeana mallikasvona – katso ensimmäiset kuvat

0:19

Designjätti Marimekko juhlistaa 100-vuotiasta Suomea kampanjalla, jonka kasvona nähdään Paula Vesala.

Kampanjalla juhlistetaan itsenäisen Suomen rinnalla rohkeita suomalaisia naisia.

Kampanjassa on tuotu yhteen kaksi rohkeudestaan tunnettua naista, valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja muusikko Paula Vesala.

Koutaniemi on ikuistanut Vesalan upeisiin muotikuviin. Lisäksi Vesala ja Koutaniemi kertovat kampanjan välityksellä ajatuksiaan rohkeudesta ja suomalaisuudesta läpi kevään.

– Kannustan meitä pitämään yhtä ja näkemään toisissamme hyviä ideoita, ainutlaatuisia suomalaisia luonteenpiirteitä, lahjakkuutta, taitoa ja uskallusta, Vesala hekumoi. 

Koutaniemi peräänkuuluttaa kampanjassa myös suomalaisen hyvinvoinnin jakamista maailmalle.

– Nauttikaa elämästä. Meillä on maailman mittakaavassa tasa-arvoisimmat lähtökohdat elämään täällä Suomessa ja sen pitäisi näkyä myös meidän elämänlaadussa ja toimimisen vapaudessa. Näillä lähtökohdilla on varaa suunnata katseensa myös pois meistä itsestämme ja tehdä tekoja, joilla on positiivinen kaiku maailmalla.

– Kannustan kyseenalaistamaan mukavuusalueemme ja toimimaan tarpeen ja hädän edessä, jota miljoonat naiset ja lapset kokevat tällä hetkellä. Rauha ja vapaus, jotka meille ovat itsestäänselvyyksiä, ovat utopiaa muualla maailmassa, Koutaniemi kannustaa.

Kampanjaan liittyvän videon on tehnyt Silja Minkkinen.

Katso ensimmäinen maistiainen kampanjasta videolta jutun yläosasta!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja