Paula Koivuniemi uskoo: Minulle on jossain vielä kumppani

Iskelmälaulaja Paula Koivuniemi uskoo, että hänelle on vielä kumppani jossain. Tosin tällä hetkellä suhde ei mahtuisi hektiseen elämään.

Iskelmälaulaja Paula Koivuniemi puurtaa täysillä kevään keikkojen parissa ja suunnittelee irtiottoa New Yorkiin. Joulukuussa viideksi kuukaudeksi Amerikkaan suuntaava laulaja viihtyy kissansa kanssa, mutta uskoo ja toivoo löytävänsä vielä joskus kumppanin. Laulajan tämänhetkinen kiireinen elämäntyyli ei kuitenkaan tue seurustelua.

– Ainahan sitä miettii, että olisihan se mukava jossain kohtaa, jos elämässä olisi kiva kaveri. Elämäni on kuitenkin ollut niin hektistä ja kiireistä, että minusta tuntuu, ettei kukaan mies kestäisi sitä, Paula nauraa.

Koivuniemi uskoo miehillä olevan kestämistä muun muassa siinä, kun tähti valmistautuu vaikka kuvauksiin ja levittelee koruja, kenkiä ja vaatteita sovitusvaiheessa ympäriinsä.

– En ole passaaja-tyyppi, vain kaikki miehet ovat minua passanneet. Täytyisi löytää sellainen kaveri, joka minua sitten hemmottelisi. En osaa laittaa ruokaa ja minulla käy siivoojaa. Olen siis sataprosenttinen artisti, mutta ehkä kotioloissa vähän himmailen sen suhteen.

Laulaja kertoo uskovansa siihen, että jossain on hänelle vielä sopiva kumppani. Kiireisen elämän keskellä Paula myöntää kuitenkin kaipaavansa omaa rauhaa.

– Usein kiertueen jälkeen mietin, että huh, jos tässä vielä olisi mies pyytelemässä tekemään jotain. Siinä vaiheessa sanoisin, että kuule tuossa on ovi, minä en nyt tee yhtään mitään, sinä teet. Näitä hetkiä on tällä hetkellä liian usein, kotiin tullessa pitää saada olla rauhassa, ilman että kukaan kyselee tai pyytelee mitään.

Koivuniemi on aiemmin seurustellut kanadalaisen miehen kanssa. Elämäntahdin rauhoituttua hän toivoo mahdollisen kumppanin osaavan suomea.

– En ota mitään kielistä ihmistä. Kun kieli ei ole oma, sitä ei pysty ilmaisemaan itseään niin hyvin. Uskon, että minulle on vielä joku olemassa. sitten kun se oikea aika tulee, oikea hetki. Ehkä sellainen vielä löytyy, toivossa on hyvä elää, Paula miettii.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat