Paul Walkerin kuolonkolarin syistä lisää tietoa

Näyttelijä Paul Walkerin kuolemaan johtaneesta kolarista on saatu varmistunutta tietoa tutkijoilta.

Vasta 40-vuotias Hurjapäät (Fast & Furious) -näyttelijä Paul Walker menehtyi viime vuoden lopulla rajussa kolarissa Los Angelesissa. Näyttelijä oli palaamassa ystävänsä kanssa hyväntekeväisyystapahtumasta, kun auto ajautui ulos tieltä.

Neljä kuukautta tapahtuneen jälkeen on onnettomuustutkinnasta saatu lisää tietoja. Onnettomuudesta tehdyn rekonstruktion mukaan Walkerin ystävä ajoi noin 130-150 kilometriä tunnissa menettäessään ajoneuvon hallinnan. Nopeusrajoitus alueella oli noin 70 kilometriä tunnissa.

Los Angelesin poliisista vahvistetaan Associated Press -uutistoimistolle tiistaina, että kolarin syy oli hurja nopeus, eivät tekniset ongelmat. Kaikki autossa havaitut vauriot johtuvat ulosajosta.

Kuolinsyytutkijat ovat aiemmin kertoneet, että Walker ei kuollut välittömästi kolarin jälkeen. Kahden lääkärin tekemässä, ruumiinavauksiin perustuvassa raportissa Walkerin kerrotaan kuolleen törmäyksestä aiheutuneiden vammojen ja palovammojen yhteisvaikutuksesta. Hän siis ilmeisesti ei kuollut heti kolarissa, vaan oli elossa siihen asti, kun auto syttyi palamaan.

Los Angelesin poliisin edustaja kertoo, että onnettomuustutkinnan virallinen loppuraportti tullaan julkaisemaan pian.

Lue myös:

    Uusimmat