Paul McCartney uudelleen naimisiin - tytär antoi jo luvan

Sir Paul McCartney, 66, ja hänen tyttöystävänsä, yhdysvaltalainen perijätär Nancy Shevell, 49, suunnittelevat huhujen mukaan häitä. Liitto olisi molemmille kolmas.

Liiton mahdollistaa se että Nancyn avioero ex-mies Bruce Blakemanista on viimein selvä. Myös Paulin tytär, muotisuunnittelija Stella McCartney on antanut isälleen luvan astella uudelleen alttarille. Stellan lupa on Paulille tärkeä, sillä Stella vastusti vimeiseen hengenvetoon isänsä liitoa Heather Millsin kanssa. Paul ja Heather erosivatkin muutaman vuoden yhteiselon jälkeen erittäin riitaisissa merkeissä.

Paul on puhunut avioliitosta ystävilleen ja hehkuttanut kuinka onnellinen hän on itseään 17 vuotta nuoremman Nancyn kanssa.

Paulin ensimmäinen vaimo Linda menehtyi vuonna 1998 syöpään. Lindalla ja Paulilla on kolme lasta, Paulilla on Beatrice-tytär Heather Millsin kanssa ja Nancylla taas 17-vuotias poika ensimmäisestä liitostaan.

Paula ja Nancy ovat tunteneet toisena 30 vuotta New Yorkin seurapiireistä ja Nancy oli myös KLindan hyvä ystävä. Parin lempi leiskahti kunnolla vasta toissa vuonna. Viime kesänä pari teki yhdessä autoreissun Route 66 -tietä pitkin läpi Amerikan mantereen ja tuo matka sinetöi parin suhteen.

Myös se, että aiemmin republikaanina ja hyvin konservatiivisena ajattelijana tunnettu Nancy on siirtynyt Paulin puolle liberaalimaksi ajatusmaailmaltaan ja vaihtanut miehen mieliksi ruokavalionsa kasviksiin, on ollut miehelle iso asia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat