Patrik Lainetta vaivasivat mystiset selkävaivat läpi kauden: "Minulla on ollut niitä viimeiset pari vuotta"

Winnipeg Jets putosi NHL:n pudotuspelien avauskierroksella St. Louis Bluesille voitoin 4-2. Patrik Laine kertoi kauden päättymisen jälkeen kärsineensä selkä- ja nivusvaivoista.

Laine keräsi pudotuspeleissä kuudessa ottelussa tehot 3+1 ja laukoi yhteensä 18 kertaa. Joukkueen hakiessa tavaroitaan kauden päätteksi hallilta maanantaina Laine kertoi medialle haluavansa päästä hetkeksi eroon jääkiekosta.

– En ole huolissani sopimustilanteestani juuri nyt. Haluan hetkeksi unohtaa kaiken jääkiekkoon liittyvän. Tiedän, ettei minulla ole sopimusta ensi kaudeksi, mutta sinne on vielä pitkä aika, Laine sanoi Winnipeg Sunin mukaan.

Laine paljasti pelikuntonsa olleen kysymysmerkki kuudennen ottelun alla.

– Taistelin selkävaivojen kanssa aika lailla koko kauden. Minulla oli myös pieni nivusvamma pudotuspelien lopussa, mutta ei mitään sellaista, jota en olisi voinut käsitellä, Laine sanoi.

Suomalaishyökkääjä kertoi selkävaivojensa olleen ongelmana jo pidempään.

– Minulla on ollut niitä viimeiset pari vuotta. Viime vuoden pudotuspeleissä en juurikaan luistellut aamuisin, sillä selkä ei sallinut sitä. Samantyyppinen alkoi jälleen tänä vuonna, mutta se ei ole tekosyy. Kykenin pelaamaamaan hyvin. Tämä ei siis ole tekosyy sille, kun pelini ei sujunut.

Laine kertoi, että on työskennellyt vaivan kanssa viimeiset pari vuotta ahkerasti, mutta se vaikuttaa aina palaavan. 

– En tiedä miksi. Pidän selästä hyvää huolta ja toivon pitkän kesän tuovan myös hyvän toipumisen. Toivottavasti selkä ei ole kipeä ensi kaudella, Laine sanoi.


Lue myös:

    Uusimmat