Aleksandr Ovetshkinilta kuppi nurin – huitaisi suomalaishyökkääjää rumasti, suihkukomennus tuomarin herjaamisesta

Washington Capitalsin venäläiskapteeni Aleksandr Ovetshkin keräsi jäähyminuutteja ottelun loppuhetkillä, kun Carolina Hurricanes löi puolustavan mestarin 5-2 kuudennessa pudotuspeliottelussa jääkiekon NHL:ssä Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä.

Carolina karkasi päätöserän kolmella maalillaan voittoon ja pakotti sarjan ratkaisevaan seitsemänteen otteluun.

Avauserässä maalinteossa onnistunut Ovetshkin menetti pelihuumorinsa loppuhetkillä. Ensin hän suivaantui Carolinan Saku Mäenalaselle ja huitaisi tätä mailalla jalkaan suomalaishyökkääjän tuupattua häntä hieman aiemmin.

Tuomari vihelsi tästä Ovetshkinille kahden minuutin huitomisjäähyn, minkä jälkeen maalitykki taputti sarkastisesti päätökselle. Tästä Ovetshkinille rapsahti kymmenen minuutin käytösrangaistus, mikä tiesi suihkukomennusta ottelun loppuhetkillä.

Teuvo Teräväinen teki Carolinan 2-2-tasoituksen toisessa erässä Sebastian Ahon syötöstä.

Sarjan seitsemäs ja ratkaiseva ottelu pelataan Washingtonissa Suomen aikaa torstain vastaisena yönä.