Patrik Laineen tila puhuttaa – Winnipeg-valmentaja avasi, missä mennään

3:56
Katso video: Patrik Laine tykitti tehot 2+1 heti NHL-kauden avausottelussaan.

Patrik Laine seurasi katsomosta, kun hänen edustamansa Winnipeg Jets hävisi jääkiekon NHL:ssä Toronto Maple Leafsille vieraissa 1–3. Mutta mikä suomalaistähden tila on? Tätä Jetsin päävalmentaja Paul Maurice on nyt selventänyt.

Laineen on ilmoitettu kärsivän ylävartalovammasta. Vierasottelussa Torontoa vastaan hän istui katsomossa, jossa tv-kuvat ikuistivat hänet kokistölkki kädessään.

Päävalmentaja Mauricen mukaan kyse on pienestä vammasta. Laine oli jäällä sekä sunnuntaina Winnipegissä että maanantaina aamulla Torontossa, mutta poistui molemmilla kerroilla kaukalosta nopeasti.

Mauricen mukaan Laine hoiti vammaansa sunnuntaina ja lepäsi, ja teki saman maanantaina. Hän ei saanut oloaan vielä niin mukavaksi, että olisi ollut valmis tositoimiin.

– Hän haluaa olla varma, että hän pystyy suoriutumaan sen kanssa. Meidän täytyy saada se parantumaan, Maurice avasi Sportsnetin mukaan.

Tarkkaa aikajanaa Maurice ei pystynyt Laineen parantumisesta antamaan, mutta hän sanoi odottavansa, että kyse ei ole pitkäkestoisesta vammasta. Mauricen mukaan tilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan.

Jets kohtaa seuraavaksi vieraissa Ottawa Senatorsin heti tiistaina ja torstaina. Kotona Ottawa on vastassa lauantaina, Edmonton Oilers puolestaan sunnuntaina ja ensi viikon tiistaina. Maurice korosti joukkueensa haluavan suomalaistähden takaisin kehiin, mutta riskejä ei haluta ottaa.

– Toivot, että pelien välissä olisi enemmän aikaa antaa sen parantua. Meillä ei ole, mutta emme laita häntä takaisin ennen kuin hän on luottavainen, että hän pystyy olemaan pelaaja, joka hän oli, Maurice sanoi.

Laine on pelannut tällä kaudella yhden pelin, jossa hän heti naputteli Calgary Flamesia vastaan tehopisteet 2+1.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja