Jaromir Jagr, 46, paljasti syyn uransa jatkamiselle – "Jos lopettaisin, olisin luultavasti onnellisempi"

Jääkiekkolegenda Jaromir Jagr, 46, jatkaa pelaajauraansa omistamansa kasvattajaseuransa Kladnon riveissä Tshekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Jagr kuitenkin pohtii, että olisi todennäköisesti iloisempi, jos ura olisi jo paketissa.

Videolla Jagrin ja Aleksander Barkovin maalitaidonnäytteitä, kun kaksikko pelasi yhdessä Florida Panthersissa.

– Voin kuvitella eläväni ilman jääkiekkoa. Jos lopettaisin nyt, olisin luultavasti onnellisempi. Minulla on kuitenkin vastuuta kannettavanani seuraa sekä ihmisiä kohtaan, jotka vetävät tätä seuraa ja toivovat minun pelaavan vielä, Jagr paljasti tshekkiläisen iSport.cz-sivuston mukaan.

Viime kaudella Jagr pelasi 22 NHL:n runkosarjaottelua Calgary Flamesissa, kunnes siirtyi loppukaudeksi Kladnoon.

Toipuminen ottaa aikaa

Lähiaikoina etenkin polvivaivoista kärsineen Jagrin mukaan vammoista toipuminen on tällä haavaa jo vaikeampaa.

– Aloitin harjoittelun noin kuukausi sitten. Myönnän, että oloni ei ole kovin hyvä. On vaikea toipua loukkaantumisistani, joita on ollut vuosien varrella, se vie kauan aikaa. Joka tapauksessa haluan alkaa pelata niin pian kuin mahdollista. Tämä on minulle haaste, Jagr sanoi.

– Ymmärrän, että ihmiset selviävät paljon suurempienkin huolien kanssa. Tämä on vain urheilua.

Jagr korostaa, että motivaation kanssa hänellä ei ole ongelmia.

– Ongelma on, että viime kaudella pelasin vähän päälle 20 ottelua ja peliaikani oli usein pieni. Se on sama kuin vuosi olisi jäänyt minulta väliin. Polven kanssa oli ongelmia, eikä sitä saatu täysin kuntoon. Minulta puuttuu myös voimaa. Haluaisin olla valmis kauden alkaessa 8. syyskuuta, mutta minun täytyy pystyä auttamaan joukkuetta, enkä halua mennä jäälle tyhjän takia, NHL-legenda sanaili.

– Harjoitusottelussa tajusin, että pääsen iskuun, jos pudotan muutaman kilon painoa. On vaikea pelata, kun painat 115 kiloa ja kaikki muut ovat 70-kiloisia, Jagr letkautti.

Lue myös:

    Uusimmat