Patrik Laineen uusi aluevaltaus ja syntynyt superketju sytyttävät tähtilupauksen: "He ovat dynamiittia"

Patrik Laineen sovittaminen keskushyökkääjän paikalle on tuonut Columbus Blue Jacketsiin uutta syvyyttä, jonka joukkueen sopii toivoa jatkuvan alkavalla NHL-kaudella.

Blue Jackets kukisti yön harjoitusottelussa Buffalo Sabresin vieraissa 5–3. Laine vastasi rannelaukauksellaan ottelun avausmaalista ja syötti toisessa erässä Johnny Gaudreaun 3–1-maalin. Ketjun kolmas lenkki Kirill Martshenko viimeisteli 5–3-osuman päätöserässä

Laineen siirtäminen ykköskentän keskushyökkääjäksi Gaudreaun ja Martshenkon väliin on synnyttänyt Columbukselle uuden superketjun, jonka peliä joukkuetoverit saavat penkillä vain ihailla.

– Suustani on tullut paljon kommentteja hyvistä syötöistä ja laukauksista. He ovat olleet aika dynamiittia meille. He ovat olleet upeita, tulokassentteri Adam Fantilli kehui ottelun jälkeen Columbuksen mediakanavalla.

18-vuotias Fantilli on Columbuksen ykköskierroksen varaus tältä kesältä. Hänelle on tiedossa rooli joukkueessa, mutta Laineen siirtyminen keskelle on tuonut uuden kilpailuasetelman lisäksi uutta virtaa joukkueeseen.

– Aina kun saadaan lisää syvyyttä, varsinkin keskelle, se auttaa sinua, Fantilli sanoo.

– ”Pattya” on kokeiltu keskelle, ja hän on ollut mahtava. Aloitukset ovat sujuneet hyvin, mistä olemme aika fiiliksissä, hän hymyilee.

Päävalmentaja Pascal Vincent on ollut löytyneeseen kombinaatioon tyytyväinen, vaikka NHL:ssä toki pelataan edelleen kauteen valmistavia otteluita.

– ”Patty” tottuu sentterinä pelaamiseen, ja Johnnylla oli tänään paljon parempi peli kuin viimeksi. Heidän kolmen välillään on jotain kemiaa.

Lue myös:

    Uusimmat