Patrik Laine päätyi Tampereella vihollisen alueelle – Joonas Korpisalolla naurussa pitelemistä: "Hän on raivoissaan!"

Mikko Rantanen on toiminut Avalanchen matkanjohtajana Suomessa – karnevaalireissun kohokohtaan ei tarvita lisämotivaattoreita 7:40
Video: Mikko Rantanen on toiminut Avalanchen matkanjohtajana Suomessa – karnevaalireissun kohokohtaan ei tarvita lisämotivaattoreita

Yksittäiset pienet jutut voivat välillä nousta oikein kunnolla tikunnokkaan. NHL-seura Columbus Blue Jackets saapui alkuviikosta Suomeen. Joukkueen jäsenet siirtyivät torstaina Tampereelle. Nokia Arenan sisältä paljastui Patrik Laineen kannalta ikävä yllätys: hän on nyt ”vihollisen alueella”.

Viittaus kohdistuu siihen, miten Blue Jackets asettui Tampereen Ilveksen käyttämään koppiin.

Sekös harmittaa sydämellistä Tappara-miestä eli Lainetta.

– Kova paikka, täytyy sanoa. Olen astunut logon päälle jo muutaman kerran, Laine murjaisi humoristisesti medialle torstaina.

Samainen asia ei paljoa harmita Blue Jacketsin toista suomalaispelaajaa Joonas Korpisaloa. Hän kun pelasi Ilveksessä ennen kuin hän lähti Pohjois-Amerikkaan.

– ”Pate” on raivoissaan siitä, että olemme Ilveksen kopissa. Hän valittaa ihan kaikesta siellä, Korpisalo väritteli.

– Onhan tuota hauskaa seurata. Kuulimme tuosta asiasta pari päivää sitten ja Pate rupesi jo silloin valittamaan, että ”miksei me olla Tapparan kopissa”. Noh, Pate kyllä kehui kovasti Ilveksen kopin saunaa! Pakko antaa propsit siitä. Hieno koppi, hienot tilat, Korpisalo myhäili MTV Urheilulle.

Korpisalo vannoo, ettei hän lähde Laineen linjalle.

– En ole tallonut Ilveksen logoa, enkä tule tallomaan! Enkä kyllä nähnyt Patenkaan tallovan sitä. Muutama taisi vetää yli tuolla punttisalilla ainakin, Korpisalo huomioi.  

Tapauksesta onkin herännyt hauskaa pientä väittelyä suomalaiskaksikon välille.

– Täällä on hienot olosuhteet ja on mahtava päästä pelaamaan Tampereella. Ei sillä niin väliä, että mikä se pukukoppi on, Laine huikkasi uhittelujensa perään.

Lue myös:

    Uusimmat