NHL-suomalaisvalmentaja liikuttui Tampereen tapahtumasta – "Kova paikka, hyvällä tavalla!"

Mikko Rantanen on toiminut Avalanchen matkanjohtajana Suomessa – karnevaalireissun kohokohtaan ei tarvita lisämotivaattoreita 7:40
Video: Mikko Rantanen on toiminut Avalanchen matkanjohtajana Suomessa – karnevaalireissun kohokohtaan ei tarvita lisämotivaattoreita

Jääkiekkoliiga NHL rantautui täksi viikoksi Suomeen, kun Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets pelaavat kaksi ottelua Tampereen Nokia Arenalla. Viikonloppuna molempien joukkueiden suomalaispelaajat nousevat isosti valokeilaan. Siihen päätyi myös Avalanchen maalivahtivalmentaja Jussi Parkkila, joka on kotoisin Tampereelta.

Avalanche ja Blue Jackets harjoittelivat torstaina yleisön edessä Nokia Arenalla. Paikalla oli paljon nuoria, lajista innostuneita kiekkoilijoiden alkuja.

– He pääsivät näkemään läheltä sellaisia kavereita kuten (Nathan) MacKinnon, (Cale) Makar ja niin edelleen. Samoin Mikko Rantasen, Artturi Lehkosen ja Patrik Laineen. He eivät ole kuitenkaan kovin usein tässä vaiheessa täällä, Avalanchen maalivahtivalmentaja Jussi Parkkila mietti.

Parkkila itse sai maistaa osansa valokeilasta, kun hän vastaili runsaslukuisen median kysymyksiin lavalla.

– Tämä ei ole mun juttu. En ole yleensä näissä. Vähän outoa – parempi, että pelaajat ovat pääosissa, Parkkila naurahti.

Tampereelta kotoisin olevalle Parkkilalle viikonlopun tapahtuma on iso juttu.

– Meinaa tulla tippa silmään. Kova paikka, hyvällä tavalla! Parkkila totesi liikuttuneena.

– Kun näki kaiken tuon yleisön, niin sitä yritti vain pitää fokuksen harjoituksissa. Onhan tämä vähän noloa, kun on tunteikkaana, mutta ei se mitään! Parkkila hymähti.

Parkkila aikoo viedä Avalanchen valmennusjohdon tamperelaisten herkkujen pariin.

Jared (Bednar, Avalanchen päävalmentaja) ja kumppanit pääsevät kokeilemaan parhaita siipiä maailmassa! Parkkila ilmoitti.

Lue myös:

    Uusimmat