NHL-megatähti Nathan MacKinnon innostui hehkuttamaan suomalaista olutta – "Alkaa k:lla, mikä se on?"

Mikko Rantanen on toiminut Avalanchen matkanjohtajana Suomessa – karnevaalireissun kohokohtaan ei tarvita lisämotivaattoreita 7:40
Video: Mikko Rantanen on toiminut Avalanchen matkanjohtajana Suomessa – karnevaalireissun kohokohtaan ei tarvita lisämotivaattoreita

Jääkiekkoliiga NHL rantautui täksi viikoksi Suomeen, kun hallitseva mestari Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets kohtaavat kahdesti Tampereella. Avalanchen megatähti Nathan MacKinnon innostui hehkuttamaan median edessä muun muassa suosittua suomalaista olutmerkkiä.

Avalanche saapui Suomeen jo maanantaina. Sen jälkeen joukkueen jäsenet ovat tutustuneet paikallisiin nähtävyyksiin ja suomalaisiin perinneherkkuihin.

– Lohikeitto ja poronkäristys. Ne ovat ilmeisesti hyvin suosittuja täällä ja ne molemmat maistuivat oikein hyvältä! Avalanche-tähti Nathan MacKinnon totesi ruokakokeiluista median edessä Tampereella.

MacKinnon innostui myös yllättäen kehumaan suomalaista olutmerkkiä.

– Mikä se olut on täällä? Alkaa k:lla? MacKinnon tiedusteli, johon hänelle tarjottiin vastineeksi Karhua.

– Joo, Karhu! Se on hyvää! MacKinnon naurahti.

MacKinnon on yksi Tampereen NHL-tapahtuman suurimpia tähtiä. Hänen lisäkseen katseet kääntyvät erityisesti molempien joukkueiden suomalaispelaajiin. Avalanchelta valokeilassa ovat Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen.

– Toivottavasti he pystyvät räppäämään pari maalia. Yleisesti meidän pitää voittaa, MacKinnon ilmoitti, viitaten hallitsevan NHL-mestarin Avalanchen varsin vaisuun alkukauteen.

Viikonloppu käynnistyi toden teolla jo torstaina, kun Tampereella ohjelmassa olivat yleisölle avoimet harjoitukset.

– Voi kuvitella, miten iso juttu tämä on joillekin nuoremmille kavereille. Itselläni esimerkiksi ei ollut samanlaista saumaa pienenä. Siksi osaa arvostaa tällaista saumaa, MacKinnon totesi yleisöharjoituksista.

Lue myös:

    Uusimmat