Patrik Laine latoi maaleja – suomalaisen pommi lauloi kovia sulosointuja

Columbus Blue Jacketsin jääkiekkotähti Patrik Laine latasi ruoskalaukauksellaan kaksi näyttävää maalia Carolina Hurricanesin verkkoon. Myös Hurricanesin Sebastian Aho iski ottelussa pistekantaan, kun hänen joukkueensa vei maalikarkeloista 6–5-voiton.

Laine tykitti ottelun avausmaalin reilun 10 minuutin pelin jälkeen. Columbuksen ylivoima jauhoi, ja suomalainen tulitti kiekon vastustamattomasti reppuun Seth Jonesin poikittaissyötöstä.

Carolinan vastaus tuli vain 25 sekuntia myöhemmin, kun Sebastian Aho tarjoili namupassin maalin kulmalle ja Brock McGinn jatkoi limpun uuniin.

Laine osui vielä varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla ja nosti Columbuksen maalin päähän, kun joukkue pelasi ilman maalivahtia. Osuma oli lähes identtinen hänen illan avausrysänsä kanssa, tykki puhui jälleen Jonesin samankaltaisesta poikittaissyötöstä.

Ottelussa puhutti tilanne, jossa Carolinan 4–3-johtomaali hyväksyttiin toisen erän lopussa Columbuksen videohaaston jälkeen mutta NHL havaitsi erätauolla, että maalia oli edeltänyt paitsio. Columbuksen saamasta kahden minuutin rangaistuksesta otettiin kolmanteen erään lähtiessä loput 45 sekuntia pois, mutta Carolinan maali pysyi voimassa.

Joonas Korpisalo torjui taistossa Columbus-maalilla 20 laukausta.

Carolina jatkaa vahvaa alkukauttaan: sillä on nyt seitsemän voittoa yhdeksästä ottelusta. Columbuksella on 13 pelistä viisi voittoa ja kahdeksan tappiota.

Lue myös:

    Uusimmat