Patrik Laineen kyvyt keittiössä hurmasivat NHL:n superlupauksen – "Enkä edes valehtele"

Patrik Laineen avut kiekkokaukalossa ovat tunnetut jo vuosien ajalta, mutta uusiakin taitoja paljastuu. Columbuksen nuori lupaus Adam Fantilli, 18, antoi tunnustusta suomalaismaalintekijän kyvyille keittiössä. 

Laineen kerrottiin kutsuneen aiemmin kesällä ensimmäisellä kierroksella kolmantena huudetun Fantillin uuteen kotiinsa.   

– Hänen kokkailunsa ovat epätodellisia. Enkä edes valehtele. Hän on velho ilmafriteerauskeittimen kanssa. Laine valmisti sen avulla erittäin maukkaita pihvejä ja kana oli todella herkullista myös. Pikariisi oli niin ikään varsin maistuvaa, Fantilli sanoi nhl.comin mukaan.

– Kerron sinulle: hän tietää, mitä tehdä keittiössä. 

Kaksikko on vaikuttanut tulevan toimeen sekä kentällä että sen ulkopuolella. Ketjukaverit olivat viikonloppuna rakentamassa Columbuksen avausmaalia harjoitusottelussa, ja Fantilli lihotti saldoaan myöhemmin ottelussa vielä syöttöpisteellä.

– Heti kun saimme kiinnitettyä hänet (Fantillin), halusin auttaa häntä niin paljon kuin mahdollista. Olin itse kakkosvaraus, joten tiedän, ettei ole helppoa pelata tässä sarjassa 18-vuotiaana suurilla odotuksilla, Laine sanoi.

– Totesimme tyttöystäväni kanssa, että esitämme hänelle kutsun viettää aikaa kanssamme ja tarjoamme mahdollisuuden totutella joukkueeseen ja menoomme. Olimme todella onnellisia saadessamme pitää häntä vieraana. Olen innoissani saadessani tutustua häneen kauden edetessä enemmän ja enemmän.

Fantilli oli Laineen kutsusta innoissaan – ei vähiten sen vuoksi, että se teki hotellihuoneen varaamisen uudesta kotikaupungista tarpeettomaksi muutaman viikon ajaksi. 

– Sekä Laine että hänen tyttöystävänsä ovat olleet todella vieraanvaraisia toivottaessaan minut tervetulleeksi. Olen oppinut tuntemaan hänet melko hyvin tällä tavalla. Hänen lähellään on ilo olla, Fantilli iloitsi.

– Hän on kulkenut samanlaisella tiellä, mennyt läpi ja menestynyt. Yritän oppia häneltä niin paljon kuin mahdollista. Luonnollisesti hänellä on paljon sellaista kokemusta, jota minulla ei ole, joten yritän oppia ja imeä kaikki tiedonmurut.

Mike Babcockin kohulähdön jälkeen tavanomaisempaan arkeen laskeutuva Columbus vahvisti uuden päävalmentajan Pascal Vincentin tiimiä, kun kokenut NHL-legenda Mark Recchi saapuu seuraan apuvalmentajaksi.

Lue myös:

    Uusimmat