Anton Lundell nosti esiin makoisat tapahtumat ennen NHL-huippuvaraustaan: "Teki päivästä vielä paremman"

Jääkiekkolupaus Anton Lundell, 19, vietti sangen iloista tiistai-iltaa ja sitä seurannutta yötä. Ensin hän oli HIFK:n riveissä kaatamassa Pelicansia 3–1 ja sen jälkeen Florida Panthers varasi hänet NHL-draftin ensimmäisellä kierroksella numerolla 12.

– Tämä on ollut pitkä päivä minulle. Todella hauska päivä. Uskon, että muistan tämän päivän pitkään, Lundell sanaili Panthersin jakamassa haastattelussa.

– Oli todella hauskaa, että joukkueeni voitti tänään. Se teki päivästä vielä paremman, Lundell viittasi HIFK:n ja Pelicansin väliseen otteluun, jossa hän tarjoili lopussa Jere Sallisen tyhjiin tekemän päätösosuman.

Lundell kertoi lyhyesti myös ottelun ja varaustilaisuuden välisistä hetkistä.

– Pelin jälkeen olimme lounaalla perheeni ja kavereiden kanssa. Sen jälkeen odotimme varaustilaisuutta.

Keskushyökkääjän paikkaa pelaava Lundell katsoo vahvuuksiensa olevan hyökkäyspelissä ja yhtä lailla monipuolisuudessa.

– Voin luoda paikkoja itselleni ja ketjukavereilleni. Pystyn samalla pelaamaan todella hyvää kahden suunnan peliä. Haluan olla luotettava pelaaja, jonka valmentaja voi laittaa jäälle joka tilanteessa.

Lisäksi Lundell mainitsi erikseen olevansa vahva aloituksissa.

"Meillä oli hauska Zoom-puhelu"

Panthersin GM Bill Zito kehui Lundellia kilpailijaksi, joka taitaa pelaamisen kaukalon kaikilla alueilla. Voitonjanoisella suomalaisella on Zitonkin mukaan kyky tehdä "pienet asiat" oikein.

Zito mainitsi samalla seuransa scouttausosaston seuranneen Lundellia tarkalla kammalla.

– Olen onnellinen, että pystyimme saamaan hänet. Meillä oli hauska Zoom-puhelu hänen kanssaan. Hän oli todella, todella innoissaan, kuten olemme mekin. Tämä oli hieno päivä yksi, Zito hehkutti.

Lue myös:

    Uusimmat