Patrick Stewart palaa Star Trekiin – Jean-Luc Picard seikkailee jälleen

Näyttelijälegenda Patrick Stewart palaa Jean-Luc Picardin rooliin uudessa Star Trek -sarjassa.

90-luvulla Jean-Luc Picardina Star Trek: The Next Generation -sarjassa hurmannut Patrick Stewart palaa rooliin. Stewart nähdään uudessa, toistaiseksi nimeä vailla olevassa Star Trek -sarjassa, jonka tuotannosta vastaa CBS-kanava.

Stewart ilmoitti paluustaan Las Vegasissa järjestetyillä Star Trek -messuilla ja sosiaalisessa mediassa. Näyttelijän mukaan hän oli varma, että hahmon matka oli tullut päätökseen, kun Stewart sai viimeisen Star Trek -elokuvansa kuvaukset pakettiin vuonna 2002.

– On odottamaton, mutta ihastuttava yllätys, että olen innoissani Jean-Luc Picardin rooliin palaamisesta ja uusien ulottuvuuksien etsimisestä hänen roolissaan, Stewart kirjoitti Twitter-tilillään julkaistussa lausunnossa.

Stewart kertoi Star Trek -messuilla kohdanneensa vuosien varrella lukuisia faneja, jotka ovat kertoneet Star Trek: The Next Generation -sarjan auttaneen heidät läpi vaikeiden aikojen elämässä. Fanit ovat sanoneet Stewartille Picard-hahmon toimineen heille inspiraationa elämässä.

Star Trek: The Next Generation alkoi vuonna 1987 ja jatkui seitsemän kauden ajan. Sarjan lisäksi Stewart teki Picardin roolissa elokuvia, kuten Star Trek: First Contact, Star Trek: Insurrection ja Star Trek: Nemesis. Tällä hetkellä CBS-kanava pyörittää Star Trek: Discovery -sarjaa, joka tulee jatkumaan samaan aikaan uuden Stewartin tähdittämän sarjan kanssa.

Lähde: Bustle

Lue myös:

    Uusimmat