Kuolleen Star Trek -tähden perhe sai oikeustaistelun päätökseen autovalmistajan kanssa

Vuonna 2016 kuolleen näyttelijän vanhemmat saivat oikeustaistelunsa Fiat Chryslerin kanssa soviteltua.

Star Trek ja Terminator Salvation -elokuvista tuttu Anton Yelchin kuoli 2016 kotipihalleen jäätyään auton ja seinämuurin väliin. Yelchinin auto oli vierinyt vapaalle vaihteelle jäätyään näyttelijän päälle. Hän oli kuollessaan 27-vuotias.

Näyttelijän vanhemmat Victor ja Irina Yelchin haastoivat autovalmistaja Fiat Chryslerin oikeuteen poikansa kuoleman tiimoilta. Nyt osapuolet ovat päässeet sopuun. Yelchinien sovittelussa saaneet rahat menevät Anton Yelchin Foundation -hyväntekeväisyysjärjestölle, sekä kuolleen näyttelijän elämästä kertovaa dokumenttia varten.

– Hyväntekeväisyysjärjestön tarkoitus on tukea nuoria näyttelijöitä, jotka kohtaavat uraongelmia sairauksien tai vammautuneisuuden vuoksi, Yelchinin tiedottaja Jennifer Allen sanoo.

Auto, jonka alle Yelchin traagisesti jäi, oli vuoden 2015 Jeep Grand Cherokee. Autoblogi Jalopinkin mukaan näyttelijän tappanut Jeep kuului 1,1 miljoonaan autoon, jotka oli vedetty markkinoilta muutama kuukausi ennen Yelchinin kuolemaa epäselvän vaihdetikun takia.

Lue myös:

    Uusimmat