Tapio Suomisen pahoinpitelysyytteet julki: Uhkasi vartijaa tappamisella, löi suksipaketilla ja nyrkillä sekä sylki kasvoille

Ylen entiselle urheilutoimittajalle Tapio Suomiselle luettiin tänään iltapäivällä Helsingin käräjäoikeudessa syyte pahoinpitelystä. Suominen itse ei halunnut kommentoida syytettä mitenkään ennen saliin menemistä.

Syytteiden mukaan Tapio Suominen kävi käsiksi vartijaan viime vuoden helmikuussa. MTV uutisten tietojen mukaan teko tapahtui Yleisradion tiloissa.

Syyttäjän mukaanSuominen uhkasi vartijaa tappamisella. Lisäksi hän syytteen mukaan pahoinpiteli tätä suksipaketilla ja kasvoihin nyrkillä lyömällä.

Syyttäjä vaatii Suomiselle rangaistusta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Syytteiden mukaan Suominen oli uhannut vartijaa tappamisella ja lisäksi hän oli sanonut, että hänellä on teräase mukanaan.

Syytteen mukaan Suominen teki vartijalle ruumiillista väkivaltaa lyömällä tätä suksipaketilla käteen ja nyrkillä kasvojen alueelle. Teon yhteydessä Suominen yritti syytteiden mukaan myös lyödä ja potkia vartijaa enemmänkin. Hän myös sylki vasten tämän kasvoja.

Poliisi hälytettiin paikalle

Suominen on aiemmin kertonut julkisuuteen, että välikohtaus sai alkunsa varhain aamuyöstä eräänä helmikuisena perjantaina, kun hän oli ollut lähdössä kotiin Yleisradion tiloista.

Suomisen kertoman mukaan vartija oli estänyt hänen lähtönsä, mistä oli seurannut suukopua ja käsikähmää.

Lopulta paikalle kutsuttiin poliisi.

Suominen on kertonut olleensa tilanteessa selvin päin. Hänen mukaansa vartijan puuttuminen liittyi hänen vauhdikkaaseen käytökseensä. Suominen on kertonut kärsineensä tapahtumahetkellä sairautensa, eli kaksisuuntaisen mielialahäiriön, maanisesta vaiheesta.

Lue myös:

    Uusimmat